Μετα την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μεταξυ των ιδρυτικών μελών του κινήματος πολιτών Σοχού,Αρέθουσας & περιχωρων την Κυριακή 5 Ιουνίου 2020 αποφασίστηκε ομόφωναη έγκριση του καταστατικού και η σύσταση διοικητικού συμβουλίου το οποίο το απαρτίζουν οι :


-ΜΙΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Πρόεδρος
-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Αντιπρόεδρος
-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΑ Ταμίας
-ΣΕΠΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γραμματέας
-ΒΑΓΕΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Μέλος
-ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος
-ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Μέλος
-ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος
-ΦΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μέλος


ΑΝΑΠΛ.ΜΕΛΗ
-ΖΑΧΑΡΕΓΚΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ Μέλος
-ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ Μέλος
Το διοικητικό συμβούλιο,μέσα από το σχέδιο δράσης του, θα ξεκινήσει άμεσα καμπάνια ενημέρωσης των δημοτών καθώς και εγγραφή νέων μελών ενώ παράλληλα θα αρχίσει και τις επαφές με τους θεσμίκους φορεις για την προώθηση του αιτήματος επανασύστασης του νέου δήμου.

8/7/2020ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 09:02

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ

Φέρεται σε γνώση των δημοτών – καταναλωτών μας πως, βάσει του Κανονισμού Δικτύου Ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης άρθρ. 2, παρ. 2, «Η ΔΕΥΑΛ παρέχει νερό μόνο για ύδρευση.»

Παρακαλούνται λοιπόν, όσοι ενδιαφέρονται για νέα σύνδεση στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ, αυτή να μην αναφέρεται σε αγροτεμάχια και γενικά ακίνητα τα οποία δεν διαθέτουν οικοδομική άδεια διότι θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να εξυπηρετηθούν.

Επίσης, κάνουμε γνωστό και σε όλους όσους ήδη υδροδοτούν από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης ακίνητα για αρδευτικούς σκοπούς, ανεξαρτήτως του πότε έγινε η σύνδεση, πως η ΔΕΥΑΛ σκοπεύει, σε περίπτωση έντονης ζήτησης νερού, να προβεί σε διακοπή των παροχών αυτών, προσωρινή ή μόνιμη και ζητούμε την κατανόηση όλων πάνω στο θέμα αυτό.

Παρόλα αυτά, αίτηση για σύνδεση στο αρδευτικό δίκτυο της Δημοτικής Επιχείρησης, το οποίο είναι ξεχωριστό από το δίκτυο ύδρευσης, μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε διαθέτει αγροτεμάχιο στους οικισμούς:

Αδάμ, Βασιλούδι, Γερακαρού, Ζαγκλιβέρι, Λαγκαδίκια, Μεσόκωμο, Νέα Καλίνδοια και μελλοντικά και στους οικισμούς Αναλήψεως & Δρακοντίου

με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι τα αγροτεμάχια αυτά βρίσκονται πλησίον του υπάρχοντος αρδευτικού δικτύου ώστε να μπορούν να συνδεθούν.

Λαγκαδάς, 08.07.2020

Από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λαγκαδά
Ματαπά 3, 57200, Λαγκαδάς

Τηλ. Κέντρο: 23940 22520 – 23230

Fax: 23940 20367

Web: www.deyalagada.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλοι μαζί, Σύλλογοι, σωματεία, φορείς και πολίτες του Δήμου Λαγκαδά είμαστε κατά της χωροθέτησης για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Δυτικού Τομέα, στο Δήμο Λαγκαδά.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ κάθετα αντίθετοι στην κατασκευή της ΜΕΑ – ενός έργου βαριάς όχλησης στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, το οποίο μάλιστα θα εξυπηρετεί σχεδόν όλη την Κεντρική Μακεδονία. Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες μονάδες στην Ελλάδα αφού θα επεξεργάζεται πάνω από 300.000 τόνους το χρόνο σύμμεικτων απορριμμάτων, ενώ ταυτόχρονα, θα υπάρχει η δυνατότητα, βάσει του περιφερειακού σχεδιασμού και του προγράμματος του Φο.Δ.Σ.Α, να κατασκευαστεί και μονάδα επεξεργασίας βιοαποβλήτων, αλλά και μονάδα ενεργειακής αξιοποίησης (Καύση).

Η θέση που προτείνεται για την χωροθέτηση βρίσκεται στην αγροτική οδό πρόσβασης προς το ΧΥΤΑ Μαυροράχης (1 χλμ. περίπου από την στροφή της ΠΕΟ Θεσ/νίκης – Σερρών) μέσα στη Γ' ζώνη προστασίας του Εθνικού πάρκου λιμνών Κορώνειας - Βόλβης.

Στην Γ' ζώνη προστασίας, μιας πολλαπλά προστατευόμενης περιοχής (σε διεθνές – ευρωπαϊκό - εθνικό επίπεδο), επιβαρυμένης ήδη από την κακή λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, που επί 12 χρόνια μολύνει το περιβάλλον της περιοχής με αποδέκτη των αποβλήτων τον ποταμό Μπογδάνα - κύριο τροφοδότη της πολύπαθης λίμνης Κορώνειας.

Τώρα δρομολογούν και την τερατώδη μονάδα ΜΕΑ ακριβώς εκεί που ξεκινά χείμαρρος, ο οποίος περνώντας μέσα από την πλατεία της Ασσήρου καταλήγει στην Κορώνεια. Ήδη ο Φορέας Διαχείρισης Κορώνειας - Βόλβης - Χαλκιδικής, έχει γνωμοδοτήσει αρνητικά !!

Τα κριτήρια με τα οποία αποφασίστηκε αυτή η χωροθέτηση του έργου απέχουν κατά πολύ από τα νομίμως οριζόμενα από το ΕΣΔΑ - ΠΕΣΔΑ. Το μόνο κριτήριο είναι το οικονομικό όφελος των ιδιωτών επενδυτών ώστε να είναι δίπλα ο ΧΥΤΑ για την καύση και τα υπολείμματα, ενώ τα απορρίμματα για να φτάσουν στη ΜΕΑ θα “ταξιδεύουν” παραπάνω από 100 χιλιόμετρα (από τους Νομούς Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Ημαθίας Πέλλας και Κιλκίς), με κόστος που θα πληρώνεται από τους πολίτες.

Δεν είναι δυνατόν να σηκώσει η περιοχή μας το βάρος της διαχείρισης όλων αυτών των απορριμμάτων. Με το άλλοθι της αμφιλεγόμενης αποσυμφόρησης του ΧΥΤΑ, η κατασκευή αυτών των μονάδων (ΜΕΑ-ΜΕΒΑ-ΚΑΥΣΗ) θα επιφέρει εν τέλει πολύ μεγαλύτερη επιβάρυνση στην περιοχή μας, καθιστώντας την κέντρο του σκουπιδιού της Κεντρικής Μακεδονίας και την ολοκληρωτική καταστροφή της Λίμνης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ,

- γιατί ονειρευόμαστε ένα καλύτερο περιβάλλον στον Τόπο μας για μας και τα παιδιά μας,

 - γιατί θέλουμε ανάπτυξη με κέντρο αναφοράς τις λίμνες και τα Λουτρά και ΟΧΙ ΤΗ ΜΕΑ και ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

https://www.facebook.com/groups/SOK.MEA.LAGADAS/

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχίζουν τα μαθήματα στο νέο ταχύρυθμο σεμινάριο γραμματειακής υποστήριξης- υπαλλήλου γραφείου στο expertindanas την Πέμπτη 9/7/2020.

SoftOne ERP

Το τμήμα αυτό θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα περίπου προκειμένου οι συμμετέχοντες να κάνουν και τις διακοπές τους τον Αύγουστο. Στη διάρκεια των μαθημάτων θα διδαχθούν μεταξύ άλλων το ERP της SoftΟne και συγκεκριμένα εμπορική διαχείριση προκειμένου να μπορούν να κόβουν τιμολόγια και αποδείξεις, να καταχωρούν προϊόντα, πελάτες και προμηθευτές και να παρακολουθούν τα έσοδα και έξοδα μιας επιχείρησης. .

Soft Skills

Επίσης θα διδαχθούν Soft Skills απαραίτητα για τη θέση όπως αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, διαχείριση δύσκολου πελάτη, αποτελεσματική επικοινωνία με πελάτες. συναδέλφους και εργοδότες καθώς επίσης και μια σειρά από ψηφιακές δεξιότητες απαραίτητες γα την θέση της γραμματειακής υποστήριξης- υπαλλήλου γραφείου.

Τυφλό σύστημα

Τέλος οι συμμετέχοντες θα μάθουν τυφλό σύστημα και υπαγόρευση. Επιπλέον λόγω συνθηκών θα παρουσιαστούν και οι πλατφόρμες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown προκειμένου να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους συμμετέχοντες σε περίπτωση που θα πρέπει να εργαστούν με τηλεργασία.

Οι ώρες των μαθημάτων για τις υπόλοιπες διαλέξεις εκτός του τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης είναι 18:30 με 21:00 στις παρακάτω ημερομηνίες :

Περισσότερα για το Σεμινάριο Γραμματειακής Υποστήριξης - Υπάλληλος Γραφείου ΕΔΩ

Η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Αθλητισμού και τα Λουτρά Λαγκαδά, θέλοντας να ανταποκριθούν στο μεγάλο ενδιαφέρον για άθληση το καλοκαίρι, ανακοινώνουν τη λειτουργία των θερινών προγραμμάτων άθλησης για το 2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ
Απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα από το 2006 έως και το 2014.

- Αντικείμενο: Εκμάθηση Κολύμβησης και Ψυχαγωγική Άσκηση στο Νερό.

- Υλοποίηση στο χώρο της πισίνας των Λουτρών Λαγκαδά από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
- Το πρόγραμμα υλοποιείται από τις 13/7 έως και τις 31/7 σε τρεις (3) περιόδους της μιας (1) εβδομάδας: 1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 13/7-17/7, 2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 20/7-24/7 & 3η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 27/7-31/7.
- Ημερήσια διάρκεια προγράμματος: 45 min ανά ημέρα - 1η ώρα 8:30, 2η ώρα 9:15, 3η ώρα 10:00.
- Συνδρομή περιόδου ανά παιδί: 10,00 €.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ
Απευθύνεται σε γυναίκες
- Αντικείμενο: Γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους (σε συνδυασμό με ιαματικά λουτρά στην πισίνα Άρτεμις)
- Υλοποίηση στους εξωτερικούς χώρους των Λουτρών Λαγκαδά από Δευτέρα έως και Πέμπτη.
- Το πρόγραμμα υλοποιείται από 13/7 έως και τις 31/7.
- Ημερήσια διάρκεια προγράμματος: 60 min ανά ημέρα.
- 1η ώρα 18:00, 2η ώρα 19:00, 3η ώρα 20:00.
- Συνδρομή περιόδου (3 εβδομάδες): 10,00 €.

Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ – Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ε Σ
Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. - ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Χρ. Σμύρνης 29 - Τ.Κ.: 572 00 - Λαγκαδάς
Τηλ.: 23940 20841 (εσ.21) - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερη ενημέρωση στο http://www.lagadas.gr και http://www.ykpaaplagada.gr
Τηλ.: 23940 20841 (εσ.21) & e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ

-Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, ενημερώνουμε όλους τους καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., πως η προθεσμία που δόθηκε προς είσπραξη των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών ύδρευσης – αποχέτευσης έληξε στις 30.06.2020. Ως εκ τούτου η ΔΕΥΑ Λαγκαδά νομιμοποιείται, πλέον, να επιβάλει όλες τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία προσαυξήσεις, καθώς και να βεβαιώσει τα ποσά των ληξιπρόθεσμων οφειλών στις κατά τόπους ΔΟΥ. Παρόλα αυτά και προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις οικονομικές δοσοληψίες των δημοτών / καταναλωτών μας, όπως για παράδειγμα με την έκδοση φορολογικής ενημερότητας κλπ, καλούμε για τελευταία φορά όλους όσους εξακολουθούν να έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές να προσέλθουν έως και τις 07.2020 στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης για την εξόφληση ή έστω ρύθμιση αυτών. Μετά και την ημερομηνία αυτή και λόγω του γεγονότος ότι αμέσως μετά θα εκδοθούν οι νέοι λογαριασμοί, η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. θα προβεί πλέον στις ήδη προαναγγελθείσες ενέργειες των προσαυξήσεων και των βεβαιώσεων των οφειλών στην Εφορία.

-Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. που τυγχάνουν κάποιου είδους έκπτωσης (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άποροι, άτομα με ποσοστό αναπηρίας κλπ) να προσκομίσουν το αργότερο έως και τις 07.2020 στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, επικαιροποιημένα δικαιολογητικά κατοχύρωσης του αντίστοιχου ποσοστού έκπτωσης. Σε αντίθετη περίπτωση η Δημοτική Επιχείρηση θα προβεί σε απενεργοποίηση της έκπτωσης που λάμβαναν μέχρι σήμερα και ο λογαριασμός τους θα επανέρθει στα κανονικά τιμολόγια.

Από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαγκαδά , εκφράζει την δυσαρέσκειά του και τον αποτροπιασμό του, για τη βεβήλωση και καταστροφή του μνημείου στο χώρο του Ηρώου, στο Λαγκαδά, καθώς και την κλοπή του μαρμάρινου αετού που κοσμούσε το μνημείο. Τέτοιες ενέργειες βανδάλων και κακοποιών στοιχείων, δεν προσβάλουν μόνο τον πολιτισμό μας, αλλά αδικούν και την ιστορία του Λαγκαδά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Δήμος Λαγκαδά θα κάνει ο,τι απαιτείται για την εύρεση και τιμωρία των βανδάλων, και θα φροντίσει για την άμεση αποκατάσταση του μνημείου.

Είναι καιρός πλέον να αντιληφθούμε ότι ο χώρος αυτός έπρεπε από καιρού να φυλάσσεται για να γλυτώσει περεταίρω βανδαλισμών και καταστροφών και το Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο, που είναι έρμαιο των ορέξεων κακοποιών στοιχείων

Την ακύρωση της δημιουργίας ΜΕΑ στη Μαυροράχη ζητά με ψήφισμά του ο δήμος Ωραιοκάστρου.
Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα που εξέδωσε ο δήμος, «η μονάδα αυτή θα παράγει το απορριμματογενές καύσιμο RDF/SRF, που θα καίει το «ΤΙΤΑΝ», ακυρώνοντας ουσιαστικά την ανακύκλωση υλικών όπως χαρτί, πλαστικά κλπ».

Αναλυτικά το ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου, κατά την 11η τακτική συνεδρίαση του στις 23/06/2020 προχώρησε στην ομόφωνη έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος, ύστερα από σχετική πρόταση της δημοτικής παράταξης "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ":

Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου απαιτεί την ακύρωση της δημιουργίας ΜΕΑ στη Μαυροράχη.

Να σταματήσει κάθε διαδικασία για την ανάθεση της κατασκευής και λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Σύμμεικτων Απορριμμάτων, δίπλα στον υφιστάμενο ΧΥΤΑ.

Η μονάδα αυτή θα παράγει το απορριμματογενές καύσιμο RDF/SRF, που θα καίει το «ΤΙΤΑΝ», ακυρώνοντας ουσιαστικά την ανακύκλωση υλικών όπως χαρτί, πλαστικά κλπ.

Η περιοχή μας θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, γιατί το εργοστάσιο αυτό θα είναι το μεγαλύτερο της χώρας και θα «επεξεργάζεται» όχι μόνο τα σκουπίδια της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε σχετική διαδικασία. Να χρηματοδοτηθεί από το Κράτος η πρόληψη της παραγωγής απορριμμάτων, να προωθηθεί η μηχανική ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή στη βάση χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, η κομποστοποίηση των βιοαπόβλητων, να μη μεταφερθούν τα βάρη παρόμοιων λειτουργιών στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΡΟΣΟΥ».
thestival.gr

Μετά από συνεργασία φορέων και κατοίκων του Δήμου Λαγκαδά εκδόθηκε φυλλάδιο ενημέρωσης των δημοτών.

 

Προειδοποιητικές πινακίδες για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων τοποθέτησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στο Βαγιοχώρι του Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης μετά από αίτημα του Διοικητή της.
Την Δομή η οποία φιλοξενεί 740 ανθρώπους, κυρίως οικογένειες, επισκέφθηκε η Συντονίστρια Προσφυγικού – Μεταναστευτικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Σε ανάρτηση της η κ. Δερμεντζοπούλου τονίζει:

«Προβήκαμε με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην τοποθέτηση προειδοποιητικών οδικών σημάνσεων έξω από τη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στο Βαγιοχώρι του Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης μετά από αίτημα του Διοικητή της, στην κατεύθυνση αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων και ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας, των διερχομένων και του πληθυσμού της δομής.

Κατά την επίσκεψη με υποδέχθηκε ο καλός συνάδελφος δικηγόρος, προσφάτως τοποθετημένος Διοικητής της Δομής, George Tsaousis. Με ενημέρωσε για την τρέχουσα λειτουργία της Δομής, η οποία φιλοξενεί σήμερα 740 ανθρώπους, αποκλειστικά οικογένειες, για τα περίπου 400 παιδιά που φιλοξενούνται και για τα ζητήματα υγείας και εκπαίδευσης. Συνεργαστήκαμε επίσης με όλες τις Οργανώσεις και τους Φορείς που δραστηριοποιούνται στη Δομή (ΔΟΜ, Solidarity Now, ΕΟΔΥ, Υπουργείο Παιδείας) και τους εργαζόμενους.

Η αυτοδιοίκηση είναι και πρέπει να είναι παρούσα στο πεδίο. Η ομαλή διαβίωση όλων των πληθυσμών είναι το «κλειδί» για την ισχυρή κοινωνική συνοχή κι ευημερία της περιοχής μας».
thestivaal.gr

Σελίδα 1 από 108

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas