Οι περισσότεροι υπάλληλοι χρειάζεται καθημερινά να απαντούν σε emails, να γράφουν επιστολές, να καταγράφουν πληροφορίες, να συντάσσουν εκθέσεις, να καταχωρούν παραστατικά κ.ο.κ. Όλες αυτές οι εργασίες αποτελούν μεγάλο μέρος της εργασίας τους και όλες απαιτούν πληκτρολόγηση στον Η/Υ.

Πόσοι όμως γνωρίζουν τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης;

Μάθε ΕΔΩ πως το τυφλο σύστημα πληκτρολόγησης θα σε κάνει πιο αποδοτικό στην εργασία σου

 

Από τους 7 πρώτους Δήμους που πλέον εφαρμόζει στις υπηρεσίες του το Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Εγγράφων «ΙΡΙΔΑ», είναι ο Δήμος Λαγκαδά.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και το ΓΕΑ έχει εντάξει στην καθημερινότητα των υπηρεσιών του, εδώ και έναν μήνα, το νέο ηλεκτρονικό τρόπο διακίνησης των εγγράφων, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην μετάβαση της ψηφιακής εποχής, αφού πλέον θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών με έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό και ευέλικτο τρόπο.

<<Η αναβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών θα πρέπει να είναι στρατηγικός στόχος όλων μας αφού μέσα από αυτήν ο πολίτης θα εξυπηρετείται καλύτερα, ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, ενώ τεράστια θα είναι η εξοικονόμηση πόρων. Το "ΙΡΙΔΑ" είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα της Πολεμικής Αεροπορίας και αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι υπάρχουν σπουδαίες τεχνολογικές δυνατότητες και ότι μπορεί να γίνει σοβαρή δουλειά από την δημόσια διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του τμήματος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Λαγκαδά, που δουλεύοντας μεθοδικά και με μηδενικό κόστος κατάφερε να προσαρμόσει το λογισμικό στις ανάγκες του Δήμου μας, ούτως ώστε να λειτουργήσουμε ως πρότυπο και για άλλους Δήμους>> είπε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ.Ευστάθιος Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το νέο σύστημα διαχείρισης εγγράφων.

Τι είναι η ΙΡΙΔΑ

Σκοπός του συστήματος ΙΡΙΔΑ είναι η αντικατάσταση της έντυπης εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοκόλλου, ψηφιακής διακίνησης και αρχειοθέτησης, λήψης υπογραφών και διεκπεραίωσης.

Πρόκειται για ένα νέο, αποτελεσματικότερο, ταχύτερο, ασφαλέστερο και πιο διαφανές σύστημα λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, για την κεντρική διαχείριση και διακίνηση των εγγράφων, το οποίο βελτιώνει την ταχύτητα κεντρικής διακίνησης και έγκρισης εγγράφων, επαυξάνει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των πληροφοριών και εξοικονομεί πόρους.
Με αυτόν τον τρόπο διαχείρισης και διακίνησης εγγράφων, προκύπτουν σημαντικά οφέλη, όπως εξοικονόμηση χρόνου χρέωσης και διακίνησης της αλληλογραφίας, με συνέπεια τη μείωση στις μετακινήσεις αποστολής- παράδοσης της σχετικής αλληλογραφίας και παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας, καλύτερη παρακολούθηση εκκρεμοτήτων σε όλα τα επίπεδα της υπηρεσιακής ιεραρχίας, εξοικονόμηση χαρτιού και μελανιών, αποτύπωση, καταγραφή και διόρθωση βασικών διοικητικών λειτουργιών.

Βασική φιλοσοφία και συγκριτικό πλεονέκτημα της «ΙΡΙΔΑΣ» αποτελεί, μεταξύ άλλων, η προσαρμοστικότητα του συστήματος στις εκάστοτε ανάγκες του φορέα που το χρησιμοποιεί, αλλά και το γεγονός ότι στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας νομοθεσίας ελαχιστοποιεί τις απαιτήσεις σε ενδιάμεσα βήματα και διαδικασίες, κατά την ηλεκτρονική έκδοση ενός εγγράφου.

Απώτερος στόχος είναι η διασύνδεση όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών μέσω της «Ίριδας».
Να σημειωθεί ότι το Πληροφοριακό Σύστημα «ΙΡΙΔΑ» ονομάστηκε σύμφωνα με τη μυθική αγγελιοφόρο των θεών, κόρη του Θαύμαντα και της Ωκεανίδας Ηλέκτρας.

Καλείστε να προσέλθετε στην 23η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά (άρθρο 67 του Ν. 3852/2010), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 16η του μηνός Ιουλίου έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Εργαστήριο Πρώτων Βοηθειών θα διοργανωθεί στις 17 Ιουλίου 2019, στο πλαίσιο της Καμπάνιας Ευαισθητοποίησης «ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την Υγεία»που πραγματοποιείη Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Παιδείας (Υ.Κ.Π.A.Α.Π.) του ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ και το Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Το Εργαστήριο Πρώτων Βοηθειών θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο της ΥΚΠΑΑΠ, ώρες 9:00 – 12:30. Θα είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλο το κοινό και θα διεξαχθεί από ειδικευμένο ιατρό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. Στο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί θεωρητική και πρακτική εκπαίδευσηΚΑΡ.Π.Α (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση).

Η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση είναι η προσπάθεια που γίνεται για να διατηρηθεί και στη συνέχεια επανέλθει το θύμα στη ζωή και είναι η γνώση πρακτική θωρακικών συμπιέσεων και τεχνητού αερισμού με σκοπό την διατήρηση της ροής του αίματος και την οξυγόνωση κατά την καρδιακή ανακοπή. Η καρδιοπνευμονική ανακοπή είναι μια από τις πιο δραστικές επείγουσες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας λειτουργός υγείας, αλλά και ένας απλός πολίτης.

Η Καμπάνια Ευαισθητοποίηση «ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την Υγεία» έχει στόχο τηνενημέρωση και ευαισθητοποίηση τωνπολιτώντου Δήμου Λαγκαδά και Χαλκηδόνος σε θέματα πρόληψης υγείας, αλλά και παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους Δήμους.

Η Καμπάνια πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου HEALTHCARECENTERτου προγράμματος εδαφικής συνεργασίας «Interreg Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 16/7/2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για την καλύτερη οργάνωση και την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή του εργαστηρίου παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχήστα ακόλουθα στοιχεία:
Άρτεμις Μαργαριτίδου
Τηλ.: 2310 552113 και 6985552293
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 , θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού για την συντήρηση του δικτύου ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει διακοπή σε όλη την πόλη του Λαγκαδά και στις τοπικές κοινότητες Χρυσαυγής, Ηρακλείου και Περιβολακίου.

Η διακοπή θα ξεκινήσει τις πρωινές ώρες 05:00 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις 10:00 π.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας βλαβών : 23940 25700

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λαγκαδά
Ματαπά 3, 57200, Λαγκαδάς

Τηλ. Κέντρο: 23940 22520 – 23230

Με κάθε λαμπρότητα -και όπως αρμόζει στη μακραίωνη παράδοση των Οσσαίων υποδηματοποιών- πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Παλαιού Τσαγκαράδικου» της Όσσας, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019.

Ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», θέλοντας να κρατήσει ζωντανές τις μνήμες του χωριού αποφάσισε, με ίδια μέσα, τη σκηνογραφική αναβίωση ενός παλαιού εργαστηρίου τσαγκαρικής υπό μορφή εκθετηρίου, διασώζοντας τα υλικά τεκμήρια του παραδοσιακού αυτού επαγγέλματος, που για πολλούς αιώνες αναπτύχθηκε στον οικισμό. Μετά από την ευγενική μακροχρόνια παραχώρηση ενός ερημωμένου εμπορικού κτίσματος στο κέντρο του οικισμού, ιδιοκτησίας της οικογένειας Γεωργίου Άγγ. Μήτσα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής και ανακαίνισης του κτίσματος (συντήρηση επιχρισμάτων, τοποθέτηση πατωμάτων, ταβανιών και κουφωμάτων, βαψίματα κλπ.), ενώ διαμορφώθηκε μια έκθεση - αναφορά στα εργαστήρια των Οσσαίων υποδηματοποιών.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία των κατοίκων του χωριού και τις ευλογίες του π. Θωμά Φαρδή, ο οποίος μετέφερε και τις θερμές ευχές του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, αναφέροντας τις σημαντικές προσπάθειες του συλλόγου για τη διαφύλαξη και ανάδειξη των ιστορικών, θρησκευτικών και πολιτισμικών στοιχείων του οικισμού. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Οσσαίων κ. Σοφία Καραϊωάννου-Σαχπάζη, η οποία καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους κατοίκους του χωριού, που στηρίζουν και βοηθούν τη δράση του συλλόγου, ευχαριστώντας όλα τα μέλη του, τα οποία με διάθεση, αγάπη και με κάθε τρόπο εργάζονται εθελοντικά και με περίσσεια ψυχής για την πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, αναβαθμίζοντας σημεία ενδιαφέροντος του παλαιού οικισμού. Ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια του Γεωργίου Μήτσα για την παραχώρηση του κτίσματος, ενώ ταυτόχρονα, ενημέρωσε για τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου να συμπεριληφθεί μια νέα του πρόταση και συγκεκριμένα το «Κονάκι του Παπουτσή», στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER, για τη δημιουργία του πρώτου πολυμεσικού εκθετηρίου για την ιστορία της υποδηματοποιίας στην Ελλάδα, με κύρια αναφορά στον οικισμό της Όσσας και το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στα επόμενα 2 χρόνια! Τέλος, ιδιαίτερη μνεία έγινε σε όλους τους Οσσαίους που παραχώρησαν αντικείμενα και εργαλεία, ειδικά όμως στην οικογένεια Θεόδωρου και Βασιλικής Πρίζιου του Κωνσταντίνου για το μεγαλύτερο τμήμα της δωρηθείσας συλλογής, εις μνήμην του υποδηματοποιού πατέρα τους.

Αμέσως μετά, ακολούθησαν τα εγκαίνια του εκθετηρίου, η ξενάγηση και η ενθουσιώδης περιήγηση του κόσμου στο χώρο, ξυπνώντας έντονες τις μνήμες του παρελθόντος και των οικογενειακών επαγγελματικών συνηθειών του τόπου. Φυσικά, δεν έλειπαν τα πλούσια κεράσματα των γυναικών της Όσσας για το «καλό» της ημέρας!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρ. δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο νεοεκλεγής δημ. σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Γεώργιος Προκοπίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Όσσας και νεοεκλεγής δημ. σύμβουλος κ. Αστέριος Μπρατάνης, ο πρ. δημ. σύμβουλος κ. Γεώργιος Μήττας και ο Οσσαίος Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Σπυρίδων Βαρσάμης.

Η δράση της δημιουργίας του «Παλαιού Τσαγκαράδικου» έγινε με αποκλειστική εθελοντική εργασία των μελών του συλλόγου και εντάσσεται στο «Ανοιχτό Μουσείο Αγροτικής Ζωής Όσσας», μαζί με τη Λαογραφική Συλλογή και το Παλαιό Παντοπωλείο. Το ενημερωτικό έντυπο (που επιμελήθηκαν γραφιστικά και φωτογραφικά οι Δημήτρης Καμάρης και Νίκος Τσιόκας αντίστοιχα), τυπώθηκε με τη χορηγία του Υπουργείου Εσωτερικών - Τομέας Μακεδονίας και Θράκης.

Στη σύλληψη ενός 22χρονου από την Συρία προχώρησαν σήμερα στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση, απείθεια, κλοπή και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (κόμβος Προφήτη), οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία το όχημα προσέκρουσε σε σιδερένια πόρτα ιδιωτικής εταιρείας πλησίον του χωριού Βασιλούδι, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 22χρονος οδηγός.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά οκτώ αλλοδαπών από την Συρία και την Αίγυπτο, εκ των οποίων δύο ανήλικοι, που επέβαιναν στο όχημα και οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Σε έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες Αρχών Ρουμανίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές και είχαν τοποθετηθεί επιμελώς πάνω από τις Ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος.

Σημειώνεται ότι, για το ανωτέρω αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή προ πέντε ημερών στο Τ.Α. Γλυφάδας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
thestival.gr

Πρώτος σε σταυρούς στο δήμο Λαγκαδά από τη ΝΔ ο Θ. Καράογλου με 5.216 σταυρούς. Ακολουθεί ο Σάββας Αναστασιάδης με 4.731, Φάνης Παπάς με 4.505, Δημήτρης Βαρτζόπουλος με 4.138, Καραγιάννης Ιωάννης με 3.514, Κουρτίδου Παρασκευή με 1.163, Ζιούτα Κατερίνα με 1.112, Λαζαρίδης Γιώργος με 1.059, Ανατολίτη-Πλαρά Χριστίνα με 848, Ανατολή Κωνσταντινίδου με 733, Σημαδοπούλου Ερρικα με 320 και Κώστας Φωτίου με 194.

Στο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος στο δήμο Λαγκαδά ο Σωκράτης Φάμελλος με 2.282 και ακολουθούν Δημήτρης Μάρδας με 1.564, Δώρα Αυγέρη με 1.446, Σάκης Γκιουλέκας με 1.438, Ευγενία Αγοραστούδη με 905, Ολγα Παναγιωτίδου με 704, Μουρατίδης Ανδρέας με 644, Γαϊταρτζή Αναστασία με 432, Τσολπα Σοφια με 413, Τσαϊρέλης Χαράλαμπος με 392, Γιαννακόπουλος Ευστάθιος με 364 και Γιανακας Κωνσταντίνος με 305.

Στο ΚΙΝΑΛ πρώτος στο δήμο Λαγκαδά ο Κώστας Πετρίδης (με καταγωγή από Κριθιά) με 1.162 σταυρούς και ακολουθεί Γιώργος Αρβανιτίδης με 611, Γιώργος Φεστερίδης με 344 και Δημήτρης Ζακαλκάς με 339.

Στην Ελληνική Λύση πρώτος στο δήμο Λαγκαδά ο Γιάννης Ευσταθίου (καταγωγή από Αγιο Βασίλειο) με 395 σταυρούς, Χύτας Κώστας 375 και Μήττας Ηλίας 303.

Στο ΚΚΕ πρώτος στο δήμο Λαγκαδά ο Στάθης Μπαράκος (καταγωγή από Χρυσαυγή) με 357 σταυρούς και ακολουθεί ο Λεωνίδας Στολτίδης με 285 και Λίνα Χατζηκυριακού με 175.

Τέλος, στη Μέρα25 πρώτη στο δήμο Λαγκαδά η Κων/να Αδάμου με 225 σταυρούς και ακολουθούν Ειρήνη Μήτσιου με 181 και Αλέξανδρος Φερραίος με 146.

Το ποσοστό αποχής για τον δήμο Λαγκαδά ήταν 38,91%, καθώς σε σύνολο 51.634 εγγεγραμμένων ψήφισαν οι 31.541.
lagadas.net

Εννέα βουλευτές εκλέγει συνολικά η Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Πιό συγκεκριμένα

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 31.511

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 26.242

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 23.405

 

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 17.164

ΑΥΓΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) 10.597

 

Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ-Ανανεωτική Αριστερά-Προοδευτικό Κέντρο-ΕΔΕΜ-Κινήσεις Πολιτών)

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3.928

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2.664

 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 4,60

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Δημητρίου 2.744

 

ΜΕΡΑ25

ΑΔΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Μητροπολίτης Λαγκαδά για χειροτονία Χορταρέα: Η Εκκλησία δέχεται ακόμη κι αυτούς που ζούσαν μέσα στην απάτη
Ιερομόναχος αναμένεται να χειροτονηθεί εντός του επόμενου μήνα ο πρώην αστρολόγος και παρουσιαστής Νίκος Χορταρέας, ο οποίος αποκαλείται πια πατήρ Κυπριανός.

Ο γνωστός αστρολόγος-μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό.

Την επικείμενη χειροτονία του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο εκκλησιαστικό σάιτ ekklisiaonline.gr, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης:

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. (…) Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια.Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους».

Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά αγκάλιασε την μεταστροφή του αστρολόγου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
protothema.gr

Σελίδα 1 από 85

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas