Άλλες Ειδήσεις

Στην σημερινή εργασιακή πραγματικότητα η γνώση χρήσης του υπολογιστή θεωρείται απαραίτητη. Η ψηφιοποίηση των δεδομένων γύρω μας απαιτεί την δική μας προσαρμογή και γρήγορη εκτέλεση. Η απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης πληροφορικής τύπου ECDL με δια βίου ισχύ για μοριοδότησηστον ΑΣΕΠ, το δημόσιο, σε οργανισμούς, σε μεταπτυχιακά προγράμματα και στον ιδιωτικό τομέα προσφέρεται με δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ExpertinDanas

Τα μαθήματα πληροφορικής θα σας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις.

Διδάσκονται:

  • Επεξεργασία Κειμένου – Ms Office – Word
  • Υπολογιστικά Φύλλα – Ms Office – Excel
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου – Internet Explorer & Ms Office – Outlook 
  • Παρουσιάσεις – Ms Office – PowerPoint
  • Βάσεις Δεδομένων – Ms Office – Access
  • Χρήση Η/Υ & Διαχείριση Αρχείων – Windows

Κόστος:

  • E-learning 3 ενότητες 140€ (περιλαμβάνεται η πιστοποίηση)
  • E-learning 6 ενότητες 240€ (περιλαμβάνεται η πιστοποίηση)
  • Blendedlearning (σύγχρονο με καθηγήτρια + e-learning) 3 ενότητες                    190€ (περιλαμβάνεται η πιστοποίηση)
  • Blendedlearning (σύγχρονο με καθηγήτρια + e-learning) 6 ενότητες 290€ (περιλαμβάνεται η πιστοποίηση)

Στο ExpertinDanas η μέθοδος διδασκαλίας βοηθάει τον εκπαιδευόμενο να αφομοιώσει εύκολα την ύλη με θεωρητικά και πρακτικά παραδείγματα και με προσομοιώσεις εξετάσεων.

Ο τρόπος εκπαίδευσης που εφαρμόζεται στην πιστοποίηση πληροφορικής έχει δοκιμαστεί από το 2005 σε χιλιάδες μαθητές και οδηγεί σε σίγουρη επιτυχία. Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ExpertinDanas στο www.expertindanas.gr . Τηλέφωνο 23940 25472

Η διαδικασία επιλογής του ανθρωπίνου δυναμικού, ακόμη και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γίνεται πλέον με μεγάλη προσοχή. Η επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων στις σωστές θέσεις δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις, ελαχιστοποιεί τα λάθη, μειώνει τα κόστη και αυξάνει τις πωλήσεις.

Άρα ο υποψήφιος πρέπει να αντιμετωπίσει την σύνταξη του βιογραφικού του με την δέουσα σοβαρότητα και να αναζητήσει συνεργάτες που να τον βοηθήσουν στην σύνταξη ενός άρτιου από κάθε άποψη βιογραφικού.

Αυτού του είδους την συνεργασία προφέρει το ExpertinDanas.

Η τεχνογνωσία των ανθρώπων του ExpertinDanas βοηθά, στην ανάδειξη με τον πιο ελκυστικό τρόπο των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των στοιχείων εκείνων της προσωπικότητάς του υποψηφίου, που τον κάνουν ξεχωριστό. Ακόμη ο υποψήφιος πληροφορείται τα πάντα γύρω από τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και τον τρόπο να παρουσιάζει τον εαυτό του αποτελεσματικά.

Πιο συγκεκριμένα ακολουθείται η εξής διαδικασία

1ο Βήμα

Ατομική συνεδρία στην οποία γίνεται πλήρης καταγραφή του επαγγελματικού προφίλ και των στόχων

2ο Βήμα

Σύνταξη βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής με βάση όσα καταγράφηκαν στην ατομική συνεδρία

3ο Βήμα

Παρουσίαση βιογραφικού τελικές παρατηρήσεις και προσαρμογές. Επίσης δίνονται οδηγίες για τις τεχνικές και τα μέσα αποτελεσματικής αναζήτησης εργασίας

Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Επικοινώνησε τώρα με τους ειδικούς του ExpertinDanas και διεκδίκησε την θέση εργασίας που ονειρεύεσαι. Πληροφορίες 23940 25472

Περισσότερα άρθρα για την σύνταξη βιογραφικού και την επαγγελματική εξέλιξη ΕΔΩ

Παλαιότερα οι εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης και πιο συγκεκριμένα τα συστήματα ERP δεν εφαρμόζονταν συχνά από επιχειρήσεις λόγω άγνοιας του αντικειμένου, της χρησιμότητας του, αλλά και δισταγμού χρήσης του. Σήμερα έχουν αυξηθεί οι επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν και θεωρείται ένας σύγχρονος τρόπος διαχείρισης μιας επιχείρησης με ασφαλή αποτελέσματα. Τι σημαίνει όμως ο όρος ERP και σε τι βοηθάει κάθε επιχείρηση που το έχει ή θέλει να το εφαρμόσει;

Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι ένα σύστημα λογισμικού που μπορεί να «γνωρίζει» όλα τα στοιχεία της επιχείρησης, να υποστηρίζει και να αξιοποιεί κάθε δεδομένο, καθώς και τις λειτουργίες της που μπορεί να ξεκινούν από τις οικονομικές υπηρεσίες και τη διοίκηση ανθρώπινων πόρων και να εξαπλώνονται μέχρι την εφοδιαστική αλυσίδα και τις σχέσεις με τους πελάτες.

Κατά συνέπεια το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην διάθεση κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να έχει πλήρη γνώση όλων των κινήσεων που έχουν γίνει από και προς την επιχείρηση του.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του ERP είναι η μείωση λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης διότι το σύστημα καταχωρεί όλους τους πόρους της επιχείρησης και έτσι δεν χρειάζεται πια ο κάθε επιχειρηματίας να επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό για να κάνει τους υπολογισμούς εσόδων, εξόδων, συναλλαγών με περίπτωση λάθους ή απώλεια χρόνου. Το σύστημα υπολογίζει και εκφέρει τα αποτελέσματα γρήγορα και ανέξοδα.

Η ψηφιοποίηση όλων των δεδομένων της επιχείρησης με το σύστημα ERP να καταγράφει όλα τα στοιχεία είναι σύγχρονος και αποδοτικότερος τρόπος ώστε ο κάθε επιχειρηματίας να μην σπαταλά χρήματα και χώρο για υλικά, αποδεικτικά, φακέλους με φωτοτυπίες κτλ. Σήμερα όλα καταχωρούνται ψηφιακά με ασφάλεια και δεν απαιτούνται παλιότερες τεχνικές.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ψάχνει σε ηλεκτρονικούς φακέλους τα στοιχεία του, με το σύστημα αυτό μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που αναζητεί για την επιχείρηση του.

Στο ExpertinDanas μπορείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να μάθετε να χειρίζεστε το ERP της SoftOne. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης (e learning), ενώ μπορείτε να αποκτήσετε βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Ακόμη μπορείτε να συνδυάσετε την εκμάθηση του ERP και με άλλες χρήσιμες δεξιότητες όπως soft skills, τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης και εφαρμογές του cloud, αν παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα γραμματειακής υποστήριξης του ExpertinDanas.

Ενημερωθείτε στο www.expertindanas.gr ή καλέστε στο 23940 25472 για περισσότερες πληροφορίες.

Η γνώση της γερμανικής γλώσσας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ είναι γεγονός πως παραδοσιακά, πολλοί συμπατριώτες μας εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες εργασίας που προσφέρονται σε γερμανικό έδαφος

.
Οι γερμανικές εταιρίες είναι παρούσες στην παγκόσμια αγορά και βέβαια πάρα πολλές από αυτές δραστηριοποιούνται έντονα στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες.


Η χώρα μας κάθε χρόνο κατακλύζεται από γερμανούς τουρίστες που τους αρέσει να εξυπηρετούνται στην γλώσσα τους ενώ πολλά γερμανικά πανεπιστήμια προσφέρουν υποτροφίες σε αλλοδαπούς.


Η γνώση της γερμανικής γλώσσας προσφέρει ευκαιρίες. Αν θέλετε να τις εκμεταλλευτείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γερμανικών ενηλίκων στο ExpertinDanas δια ζώσης αλλά και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση (online) ενώ παρέχεται ψηφιακό υλικό και ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματος του μαθητή.


Το πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας προωθεί την αποτελεσματική εκμάθηση της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, μέσω καινοτόμων διδακτικών διαδικασιών και οδηγεί σε εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πτυχίων Γλωσσομάθειας.

Αποκτήστε την αναγνωρισμένη πιστοποίηση του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ή του Αυστριακού Οργανισμού ÖSD.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Γερμανικών ενηλίκων του ExpertinDanas είναι η προετοιμασία για όλα τα πτυχία, το ψηφιακό υλικό που παρέχεται για καλύτερη κατανόηση και αφομοίωση της ύλης, η συνεχής υποστήριξη στον εκπαιδευόμενο τόσο δια ζώσης όσο και εξ’ αποστάσεως ενώ η καθηγήτρια έχει σπουδάσει και έχει ζήσει στη Γερμανία. Σε οκτώ μήνες μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο Β1.


Ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.expertindanas.gr ή καλέστε στο 23940 25472 για περισσότερες πληροφορίες.

Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία! Τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα ιδιαίτερα αγαπητή σε μας τους Έλληνες. Είναι η γλώσσα που μαθαίνουμε κυρίως μέσα από προγράμματα "Ιταλικά ενηλίκων" είτε δια ζώσης είτε εξ' αποστάσεως στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γιατί μας αρέσει η ακουστική της και γιατί το πρώτο πράγμα που μας φέρνουν στο μυαλό είναι η μόδα, τα ταξίδια, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός!

Τα Ιταλικά είναι η γλώσσα που μπορούμε να μάθουμε εύκολα και να πάρουμε και πιστοποίηση για να τη χρησιμοποιήσουμε για μοριοδότηση στο δημόσιο. Για τους φοιτητές είναι η γλώσσα που θα τους επιτρέψει να συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής Erasmus! Κυρίως όμως μας αρέσουν γιατί τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα σαν να τραγουδάς και μοιάζει να εκφράζει τη χαρά, τη λύπη και τον ενθουσιασμό μας!

Γιατί Ιταλικά στο Expertindanas

Εμείς στο Expertindanas προσφέρουμε εκπαίδευση προσαρμοσμένη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ενηλίκων. Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που διδάσκεται η γλώσσα προωθεί την ενεργό συμμετοχή τους, αξιοποιεί την προηγούμενη εμπειρία τους και οι απαιτήσεις σε χρόνο μελέτης είναι τόσες ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Σε εμάς οι ενήλικες μαθαίνουν Ιταλικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Έχουμε αναπτύξει για τους ενήλικές μαθητές μας ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματός τους και έχουμε ενσωματώσει στη διδασκαλία της γλώσσας αυθεντικό ψηφιακό υλικό. Προσφέρουμε μια εμπειρία μαθήματος ευχάριστη και μοναδική είτε παρακολουθεί κάποιος το μάθημα δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως.

Με αυστηρά ολιγομελή τμήματα για Ιταλικά ενηλίκων πετυχαίνουμε την εξατομικευμένη διδασκαλία και την αμεσότητα μεταξύ των έμπειρων καθηγητών μας και του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά , προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και να καλύψουμε τους στόχους του!

Για όλα τα παραπάνω, για να μάθεις να μιλάς Ιταλικά και να πάρεις εύκολα την πιστοποίηση έλα σε μας στο Expertindanas.

Είναι πλέον παραδεκτό από όλους, ότι στην αγορά εργασίας σήμερα η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να μιλάει και να γράφει αγγλικά είναι αποφασιστικής σημασίας για την καριέρα του.

Ακόμη το πτυχίο των αγγλικών χρειάζεται στον ΑΣΕΠ, στο δημόσιο, σε αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, και βέβαια στους στρατιωτικούς.

Στο επίπεδο μιας μικρομεσαίας οικογενειακής επιχείρησης είναι πλέον κατανοητό πως η έλλειψη της γνώσης των αγγλικών έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία της σωστής εξέλιξης.

Χωρίς την γνώση της αγγλικής γλώσσας οι πληροφορίες που εισέρχονται στην επιχείρηση είναι πολύ λιγότερες και αμφίβολης ποιότητας. Μειώνονται οι δυνατότητες σωστής διαχείρισης των προμηθειών και άρα αυξάνεται το κόστος, ενώ είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές άμεσα η νέες τάσεις της αγοράς με αποτέλεσμα να μειώνεται η ικανότητα προσέγγισης νέου πελατολογίου.

Το πρόβλημα αυτό όμως σήμερα δεν είναι δύσκολο να λυθεί. Ακόμη και γι αυτούς που κάποια στιγμή της ζωής τους ασχολήθηκαν με τα αγγλικά αλλά για διάφορους λόγους δεν ολοκλήρωσαν, αλλά και γι αυτούς που έμειναν στα πολύ αρχικά στάδια υπάρχει λύση.

Στο ExpertinDanas εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία μια καινοτόμα μέθοδος διδασκαλίας ειδικά προσαρμοσμένη στους ενήλικες και στον ιδιαίτερο τρόπο που αυτοί μαθαίνουν.

Ο τρόπος εκπαίδευσης δεν μπορεί να είναι ο ίδιος για όλες τις ηλικίες, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση και στο ExpertinDanas αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Η Αγγλική γλώσσα διδάσκεται σε τρία επίπεδα. Στα Αγγλικά ενηλίκων για αρχάριους, μπορεί ο εκπαιδευόμενος από το μηδέν μέσα σε οκτώ μήνες, να πάρει πτυχίο και να καταφέρει να μιλά και να επικοινωνεί άνετα.

Στα Αγγλικά ενηλίκων lower ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις έως πέντε μήνες φθάνει στο πτυχίο lower B2.

Ενώ στα Αγγλικά ενηλίκων Proficiency ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις μήνες αποκτά αναγνωρισμένο πτυχίο C2.

Τα προγράμματα παρέχονται κυρίως με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση αλλά και δια ζώσης και οδηγούν σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή. Ακόμη στον εκπαιδευόμενο παρέχονται videos των μαθημάτων (e learning) πράγμα το οποίο βοηθά τον ενήλικα να ασχοληθεί με την μελέτη των αγγλικών τις ώρες που εκείνος μπορεί, ενώ η βοήθεια και η υποστήριξη είναι συνεχής.

Το ExpertinDanas έχει επιλέξει την πιο σύγχρονη και φιλική εξέταση/πιστοποίηση αγγλικών «Test of Interactive English (ΤΙΕ)» η οποία είναι αναγνωρισμένη διεθνώς από το OFQUAL και από τον ΑΣΕΠ στην Ελλάδα, ενώ απονέμεται από το Gatehouse Awards®, έναν από τους κορυφαίους Βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΤΙΕ είναι ότι επιτρέπει να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό επίπεδο της γλώσσας κάνοντας παράλληλα εξειδίκευση στην ορολογία του επαγγελματικού κλάδου που τον ενδιαφέρει. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προετοιμασία για προφορική και γραπτή εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τον επαγγελματικό κλάδο του εκπαιδευόμενου.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ExpertinDanas έχει τις λύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 23940 25472 ή μπείτε στην ιστοσελίδα www.expertindanas.gr

Η συνεχής επιμόρφωση και οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις για όλους όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο οικονομικό περιβάλλον του σήμερα δεν είναι μόνο υποχρέωση αλλά και ευκαιρία. Στο ExpertinDanas θεωρούμε πως η πιστοποίηση τεχνικού ασφαλείας, η πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων του ΕΦΕΤ, η πιστοποίηση security του ΚΕΜΕΑ – ΕΟΠΠΕΠ, η πιστοποίηση για ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων που αφορά τους αγρότες και η πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ δίνουν στον επαγγελματία τα εφόδια που χρειάζεται για να εξελιχθεί.

Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες. Με βάση τη νομοθεσία ο κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζομένους υποχρεούται να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλειας και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας. Μπορούν να λάβουν μέρος σε προγράμματα επιμόρφωσης ως τεχνικοί ασφάλειας οι εργοδότες ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησης υπό προϋποθέσεις.

Σεμινάριο για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ όπως ορίζει η νομοθεσία. Οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που ασχολείται με το χειρισμό τροφίμων, πάνω στις βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Το σεμινάριο οδηγεί σε εξετάσεις για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ.

Τα εξειδικευμένα σεμινάρια - μαθήματα ιδιωτικής ασφάλειας – security στο ExpertinDanas δίνουν το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης Security του ΚΕΜΕΑ – ΕΟΠΠΕΠ. Τα μαθήματα για την απόκτηση άδειας security γίνονται με σύγχρονη τηλεκατάρτιση (ζωντανά μαθήματα με καθηγητή) σε συνδυασμό με e-learning (εκπαιδευτικό υλικό και ερωτήσεις γα τις εξετάσεις).

Το ExpertinDanas είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και διενεργεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων. Στο ExpertinDanas μπορεί κάποιος να πάρει πιστοποιητικό ραντίσματος και να αποκτήσει άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων.

Η πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων είναι πολύ ιδιαίτερη και χρειάζεται οργανωμένη και σωστή καθοδήγηση για να επιτευχθεί ο στόχος. Στο ExpertinDanas θα προετοιμαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να συμμετάσχεις στη διαδικασία πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας και να ενταχθείς στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Έχω οικογένεια και δουλειά γιατί να μάθω αγγλικά; Πόσο εύκολο είναι στην ηλικία που βρίσκομαι; Πόσο χρόνο θα χρειαστώ; Αν το κάνω τι θα κερδίσω; Αξίζει τον κόπο;

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που βασανίζουν έναν ενήλικα πριν μπει στη διαδικασία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Οι απαντήσεις έρχονται κυρίως από αυτούς που πλησίασαν τους ανθρώπους του ExpertinDanas, ενημερώθηκαν και μπήκαν στη διαδικασία ασχοληθούν.

Τα αγγλικά σήμερα είναι η διεθνής γλώσσα που η γνώση της είναι απαραίτητη στις επιχειρήσεις, στην επιστήμη, στην επικοινωνία, στις τέχνες, στην πολιτική στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, στην τεχνολογία και γενικότερα σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής.

Αν κάποιος θέλει να αναπτύξει την επιχείρηση του και αν ανταποκριθεί στο ραγδαία μεταλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον χρειάζεται πληροφορία. Η πληροφορία αυτή διαχέεται σχεδόν αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Σε όποιο κλάδο και αν θέλει κανείς να δραστηριοποιηθεί σαν στέλεχος επιχειρήσεων η γνώση της αγγλικής είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Το μυστικό για να πετύχει κανείς είναι να ακολουθήσει την σωστή μέθοδο για να φτάσει στην πιστοποίηση. Όταν κάποιος δεν μπορεί να αφιερώσει πολλούς μήνες μελέτης και πολλά χρήματα χρειάζεται την εξειδίκευση του ExpertinDanas για να πάρει πτυχίο.

Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας βασίζεται σε καινοτόμες μεθόδους ενώ ακολουθείται ρεαλιστικό, ταχύρρυθμο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στους ενήλικες.

Η Αγγλική γλώσσα διδάσκεται σε τρία επίπεδα. Στα Αγγλικά ενηλίκων για αρχάριους, μπορεί ο εκπαιδευόμενος από το μηδέν μέσα σε οκτώ μήνες, να πάρει πτυχίο και να καταφέρει να μιλά και να επικοινωνεί άνετα.

Στα Αγγλικά ενηλίκων lower ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις έως πέντε μήνες φθάνει στο πτυχίο lower B2.

Ενώ στα Αγγλικά ενηλίκων Proficiency ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις μήνες αποκτά αναγνωρισμένο πτυχίο C2 για ΑΣΕΠ και ιδιωτικό τομέα.

Τα προγράμματα παρέχονται δια ζώσης αλλά και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και οδηγούν σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή.

Η πιστοποίηση Test of Interactive English (ΤΙΕ) του ExpertinDanas στην οποία οδηγούν τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένη από το δημόσιο, και είναι κατάλληλη για αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, για στρατιωτικούς και για όσους αναζητούν εργασία στον Ιδιωτικό τομέα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΤΙΕ είναι ότι επιτρέπει να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό επίπεδο της γλώσσας κάνοντας παράλληλα εξειδίκευση στην ορολογία του επαγγελματικού κλάδου που τον ενδιαφέρει. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προετοιμασία για προφορική και γραπτή εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τον επαγγελματικό κλάδο του εκπαιδευόμενου.

Η συνεργασία με το ExpertinDanas δίνει τις λύσεις που χρειάζεται ο ενήλικας εκπαιδευόμενος.

Η αναζήτηση εργασίας τους επόμενους μήνες δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Οι επιχειρήσεις σήμερα ξανακοιτούν την οργάνωση τους, προσπαθούν να μειώσουν κόστη τους, επανασχεδιάζουν την διοικητική τους δομή και ταυτόχρονα προσπαθούν να κάνουν ακόμη καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πωλούν, προκειμένου ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό.

Τεράστια σημασία στην επαναξιολόγηση της οργανωτικής δομής των επιχειρήσεων και των διαδικασιών που προκύπτουν μετά από αυτήν έχει το ανθρώπινο δυναμικό. Η επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων στις σωστές θέσεις δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις, ελαχιστοποιεί τα λάθη, μειώνει τα κόστη και αυξάνει τις πωλήσεις.

Η διαδικασία επιλογής του ανθρωπίνου δυναμικού, ακόμη και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γίνεται πλέον με μεγάλη προσοχή. Ακολουθούνται τεχνικές αξιολόγησης των υποψηφίων που οδηγούν στη σωστή επιλογή.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι για μια θέση εργασίας θα πρέπει να έχουν κατανοήσει την σημασία της παρουσίασης ενός καλού βιογραφικού σημειώματος στους εργοδότες. Το βιογραφικό είναι το πρώτο μέσο με το οποίο έρχεται σε επαφή ο εργοδότης και σίγουρα προηγείται της συνέντευξης. Αν το βιογραφικό δεν αξιολογηθεί ψηλά, αποκλείει το επόμενο βήμα της συνάντησης, κατά την οποία ο υποψήφιος θα μπορέσει να έχει ακόμη μια ευκαιρία για να αποδείξει την καταλληλότητα του για την συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Άρα ο υποψήφιος πρέπει να αντιμετωπίσει την σύνταξη του βιογραφικού του με την δέουσα σοβαρότητα και να αναζητήσει συνεργάτες που να τον βοηθήσουν στην σύνταξη ενός άρτιου από κάθε άποψη βιογραφικού.

Αυτού του είδους την συνεργασία προφέρει το ExpertinDanas.

Η τεχνογνωσία των ανθρώπων του ExpertinDanas βοηθά, στην ανάδειξη με τον πιο ελκυστικό τρόπο των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των στοιχείων εκείνων της προσωπικότητάς του υποψηφίου, που τον κάνουν ξεχωριστό. Ακόμη ο υποψήφιος πληροφορείται τα πάντα γύρω από τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και τον τρόπο να παρουσιάζει τον εαυτό του αποτελεσματικά.

Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Επικοινώνησε τώρα με τους ειδικούς του ExpertinDanas και διεκδίκησε την θέση εργασίας που ονειρεύεσαι.

Ξεκίνησε η διαδικάσια υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα voucher για 10.000 ανέργους, εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 30-49 ετών, με εκπαιδευτικό επίδομα που θα ανέρχεται στα 2.520 ευρώ.

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελουμένων αρχίσε από 23/12/2020 και ώρα 14:00 και λήγει την 01/02/2021 και ώρα 14:00

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα μπείτε στην ιστοσελίδα του ExpertinDanas ΕΔΩ ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23940 25472

Για να πάρετε πληροφορίες όπως:

-Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση έχουν άνεργοι οι οποίοι....
-Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι 580 ώρες και θα περιλαμβάνει....
-Ειδικότητες....
-Τα δικαιολογητικά συμμετοχής σας στο πρόγραμμα είναι....

Μπείτε στην ιστοσελίδα του ExpertinDanas ΕΔΩ ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23940 25472

Σελίδα 1 από 6

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas