Τρίτη, 05 Μαΐου 2026 08:13

Άνοδος στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας για τον Άρη Καβαλαρίου και την Νίκη Ηρακλείου

Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας

Η Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Άρη Καβαλαρίου και Νίκη Ηρακλείου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Άρης Καβαλαρίου κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία και επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ποιότητα και συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Από την πλευρά της, η Νίκη Ηρακλείου, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας, εξασφάλισε την άνοδό της μέσω της διαδικασίας των play off, καταγράφοντας το απόλυτο των νικών (3/3), αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και αγωνιστικότητας της ομάδας.

"Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της συνεργασίας των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των διοικήσεων, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τη δυναμική του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο Δήμος Λαγκαδά στέκεται διαχρονικά αρωγός στον αθλητισμό και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των συλλόγων της περιοχής, που προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι και αποτελούν πηγή υπερηφάνειας για την τοπική κοινωνία.
Ευχόμαστε στις δύο ομάδες καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον", δήλωσε η Δήμαρχος Λαγκαδά.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas