Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 17:08

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΕΞΑΛΟΦΟΥ

Δυστυχώς σήμερα το χωριό μας δεν ξύπνησε ευχάριστα. Με το πρώτο φως της ημέρας διαπιστώθηκαν τρεις διαρρήξεις, μια στο Παντοπωλείο μας και δυο σε σπίτια τα οποία οι ιδιοκτήτες έμεναν στην Θεσσαλονίκη. Όπως είπαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στο Blog οι διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν από πόρτες με λοστούς και όταν δεν τα κατάφεραν στην μια περίπτωση παραβίασαν τα παράθυρα κόβοντας τα παντζούρια και βγάζοντας τα και στην άλλη μπήκαν από παράθυρο με ανάκληση.

Οι διαρρήκτες εκτός από τις ντουλάπες έψαχναν μέσα σε καζανάκια, σε βάζα από καφέ και ζάχαρη ακόμα και μέσα στο τζάκι για την λεία τους. Οι ιδιοκτήτες μας είπαν ότι δεν είχαν τίποτα αξίας στα σπίτια και ότι μόνο ζημιές έχουν από την "εισβολή" και ότι είναι πολύ αναστατωμένοι από την παραβίαση της οικείας τους. Στο παντοπωλείο έκλεψαν πολλά από τα προϊόντα που είχαν τα ράφια προκαλώντας μεγάλη ζημιά.
Γύρω στις 10:30 διαπιστώθηκε από γείτονες και ένα τέταρτο σπίτι το οποίο είχαν διαρρήξει προκαλώντας και σε αυτό ζημιές. Και σε αυτό ο ιδιοκτήτης έλειπε στην Θεσσαλονίκη τον οποίο και ειδοποιήσαμε για να έρθει άμεσα. Η αστυνομία ήρθε στο χωριό ενώ αναμένεται και η σήμανση. Όπως ήταν φυσικό γυρίσαμε όλο το χωριό ελέγχοντας τα σπίτια για τυχόν παραβιάσεις και ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε, απ;o μια πρώτη ματιά, άλλη.

Καθήκον όλων μας να συμπαρασταθούμε στους συγχωριανούς μας αυτή την δύσκολη στιγμή και κυρίως στο παντοπωλείο μας που με πολύ κόπο το κρατά ανοιχτό η ιδιοκτήτριά του.
Σημαντικό επίσης είναι να λάβουμε όλοι μέτρα προστασίας των σπιτιών μας και των οικογένειάς μας αλλά και να προσέχουμε και το σπίτι του γείτονά μας όταν λείπει !!!


polydendri-exalogou.bogspot.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas