Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 08:07

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΜΕΑ ΄΄Ο ΣΩΤΗΡ΄΄ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ,ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ

Έληξε με απόλυτη επιτυχία το δεκαήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας των παιδιών του Κέντρου ΑμεΑ ΄΄Ο ΣΩΤΗΡ΄΄ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Φιλοξενείου Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης στο Σοχό Λαγκαδά, σε ένα εξωραϊσμένο και πολιτισμένο ορεινό περιβάλλον , που μας παραχωρήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη , ο οποίος μάλιστα επισκέφθηκε και ευλόγησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτές .
Το Κέντρο επισκέφθηκαν επανειλημμένως και άλλοι ιερείς της ως άνω Μητροπόλεως προσφέροντας πολλά είδη τροφίμων και άλλων αγαθών και πολλές χορηγίες και φυσικά την ημέρα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας στην κατάμεστη από παιδιά και εκπαιδευτές εκκλησία του Φιλοξενείου, ιερουργούντος του αρχιμανδρίτου π. Αμβροσίου .
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά της Θεσσαλονίκης και του Κολχικού να χαρούν, οι οικογένειές τους να ανακουφιστούν , οι δε εκπαιδευτές να εργαστούν σε έναν άρτιο χώρο φιλοξενίας λαμβάνοντας και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιωάννη .
Όλους τους ανωτέρω ευχαριστούμε θερμότατα για λογαριασμό των παιδιών , των οικογενειών και των εκπαιδευτών.

Εκ της Διοικήσεως

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas