Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 12:16

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΚΟ

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γεωργίου Ρόκου που έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Ο Γεώργιος Ρόκος υπήρξε ένας άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς, διατελώντας Βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ενώ υπηρέτησε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης στον Δήμο Λαγκαδά, κατά τα έτη 2011 – 2014.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά.

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

Έφυγε ανέλπιστα από τη ζωή σήμερα ο Γιώργος Ρόκος, ένας άνθρωπος πάντα γελαστός, της δράσης και της προσφοράς, με έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της δημιουργίας.

Στην πόλη μας δημιούργησε την οικογένειά του με την Μαρία Κατσάνη και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τομέα των κεραμικών. Ανήσυχο πνεύμα από τα νειάτα του δραστηριοποιήθηκε στην πολιτική και εκπροσώπησε την β’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης ως βουλευτής του ΔΗΚΚΙ.

Απλός και φιλικός, πάντα ανοιχτός στον διάλογο και τη συνεργασία. Απέκτησε μια σοφία από την πολιτική του ενασχόληση χρήσιμη για τον τόπο, με οικολογικά ενδιαφέροντα και περιβαλλοντολογικές ανησυχίες.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν άνθρωπο που κατάφερε να δημιουργήσει επιχειρηματικότητα στην πόλη μας και να κερδίζει εύκολα την συμπάθεια και την φιλία των Λαγκαδιανών, ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 6μμ στην εκκλησία της Παναγίας στο Λαγκαδά.

Καλό σου ταξίδι φίλε Γιώργο.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Γιώργος Ρόκος γεννήθηκε στη Κυψέλη της Πρέβεζας, το 1948 από γονείς αγρότες. Σπούδασε στην Ιταλία Χημικός μηχανικός και είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην παραγωγή κεραμικών. Έγγαμος με τη Μαρία Κατσάνη, πολύτεκνος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, μόνιμος κάτοικος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Εντάχθηκε από νωρίς στην πολιτική. Το 1970 δραστηριοποιείται στο Π.Α.Κ. Ιταλίας και αργότερα εντάσσεται στο ΠΑΣΟΚ. Μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ απότο 1980 έως το 1995 Το 1993 ήταν Α’ επιλαχών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το 1996 εκλέγεται Βουλευτής του ΔΗΚΚΙ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το 2002, ως υποψήφιος Νομάρχης, μαζί με άλλες δημοκρατικές δυνάμεις και ανένταχτες προσωπικότητες έδωσε τη μάχη για αλλαγή φυσιογνωμίας της Αυτοδιοίκησης. To 2007 υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.Το 2010 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas