Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 08:01

300 ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΟΧΟ

"Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Θερινού Προγράμματος Φιλοξενίας Νέων στον Λαγκαδά"
Με τη χάρη του Θεού ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Θερινού Προγράμματος Φιλοξενίας Νέων, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης το οποίο έλαβε χώρα στις άρτιες εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως, οι οποίες και ευρίσκονται στην περιοχή του Σοχού.
Χωρισμένοι σε 4 περιόδους εφέτος φιλοξενήθηκαν δωρεάν περίπου 300 νέοι και νέες της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά καθώς και άλλων περιοχών της Μακεδονίας.
Έμπειρα στελέχη υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου και των κληρικών, συνέβαλαν εθελοντικά τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία Φιλοξενείου, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους που ως κύριο στόχο είχε την πνευματική και φυσική ωφέλεια της νεολαίας του τόπου μας.
Μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Σοχού, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μερικές ημέρες ξέγνοιαστα κι ευχάριστα σαν μία μεγάλη οικογένεια, βιώνοντας ταυτοχρόνως τις προϋποθέσεις της χριστιανικής ζωής και εκφράζοντας την αγάπη τους προς τον Θεό και την Πατρίδα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία της πνευματικής καλλιέργειας, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα διαβίωσης, την προσευχή, τη μελέτη της Αγίας Γραφής, με τη συμμετοχή στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας που τελούνταν στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας, καθώς και μέσα από τις επισκέψεις και ομιλίες τόσο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, όσο και των υπευθύνων πνευματικών της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται παράλληλα σε όσους συνετέλεσαν με την ανιδιοτελή διάθεση της εθελοντικής τους παρουσίας, για την επιτυχή πραγματοποίησή του όλου προγράμματος, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε και πάλι για το καλοκαίρι του 2018.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas