Επιβεβαιώνει τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον Δήμο Λαγκαδά η αινιγματική ανάρτηση του πρώην δημοτικού συμβούλου, Κώστα Πετρίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Όποιος δεν τόλμησε, στο τέλος έχασε… Το ταξίδι είναι μεγάλο απλά απολαύστε το», έγραψε μεταξύ άλλων, αφήνοντας να εννοηθεί πως ετοιμάζεται για ένα «καινούριο ταξίδι», το οποίο – όπως σημείωσε – «θα το κάνουμε παρέα όπως πάντα».
Η ανάρτηση προκάλεσε αρκετές συζητήσεις και πολιτικά σχόλια στην περιοχή, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως ο επόμενος στόχος του είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα ο δημαρχιακός θώκος του Δήμου Λαγκαδά στις εκλογές του 2028.
Εφόσον τελικά προχωρήσει, απέναντί του αναμένεται να βρεθεί η σημερινή δήμαρχος Νίκη Ανδρεάδου, με το πολιτικό ενδιαφέρον στον Δήμο Λαγκαδά να ξεκινά πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.
grtimes.gr
