Φυτεία με 453 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 100 εκατοστών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, σε δασώδη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ένας 48χρονος και ένας 30χρονος από την Αλβανία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι άνδρες διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε δασώδη περιοχή σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, συνολικά 453 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 5 έως 100 εκατοστών, καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο.
Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
thestival.gr
