Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:19

Καταδίωξη Σύρου που μετέφερε ανήλικους παράνομους μετανάστες από το Ιράκ

παράνομους μετανάστες παράνομους μετανάστες παράνομους μετανάστες

Στη σύλληψη ενός 30χρονου από τη Συρία για μεταφορά παράνομων μεταναστών από το Ιράκ (τεσσάρων ανηλίκων και ενός ενήλικα) προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί στην Ασπροβάλτα, έπειτα από καταδίωξη στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: “Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, πρωινές ώρες σήμερα (28-03-2024), 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (κόμβος Κερδυλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίσθηκαν 5 αλλοδαποί, εκ των οποίων τέσσερα ανήλικα, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.
thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas