Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:47

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΔΕΥΑ εκλέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Βασίλης Δημητριάδης

ΔΕΥΑΛ Βασίλης Δημητριάδης ΔΕΥΑΛ Βασίλης Δημητριάδης ΔΕΥΑΛ Βασίλης Δημητριάδης

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λαγκαδά, μέλος της διοίκησής της πέτυχε την εκλογή του στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Βασίλης Δημητριάδης, εκλέχθηκε πριν από λίγη ώρα στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΕΥΑ, στις εκλογές που έγιναν στα Χανιά, καθώς έλαβε 26 ψήφους από τους 84 εκλέκτορες, εκπροσώπους ΔΕΥΑ από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για το Δήμο Λαγκαδά, την ΔΕΥΑ Λαγκαδά και τον ίδιο τον πρόεδρό της, Βασίλη Δημητριάδη, καθώς τέθηκε αντιμέτωπος με έμπειρους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που ήταν υποψήφιοι.

Την σημασία της εκλογής του και την ευκαιρία που δίδεται μέσω της παρουσίας του, πλέον, στο δ.σ της ΕΔΕΥΑ, η ΔΕΥΑ Λαγκαδά να βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων, τόνισε στον Βασίλη Δημητριάδη η Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, που πρώτη του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί, όπως και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, Ανέστη Πετρίδη, που συνόδευε τον πρόεδρο, για τον αγώνα τους που στέφθηκε με επιτυχία.

«Η εκλογή μου είναι πρωτίστως σημαντική για το Δήμο Λαγκαδά, τη ΔΕΥΑ Λαγκαδά, και δευτερευόντως για μένα προσωπικά. Θα έχουμε φωνή, θα είμαστε ανάμεσα σε αυτούς που δρομολογούν τις εξελίξεις για τις ΔΕΥΑ σε όλη την Ελλάδα και θα μπορούμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα να φροντίζουμε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες-καταναλωτές μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Βασίλης Δημητριάδης

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas