Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 11:57

Πρωτάθλημα & άνοδος στην Α' κατηγορία για τον Ελλήσποντο Κριθιάς!

Ο Ελλήσποντος Κριθιάς με τα δύο γκολ του Καφετζή, επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής των Κανονιέρηδων με 2-1 και κατέκτησε σήμερα το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Η ομάδα του Ελλήσποντου με δεκαπέντε συνεχόμενες νίκες πήρε ένα πρωτάθλημα που άξιζε, κυνήγησε και προβιβάστηκε στην Α' κατηγορία με πολύ καλές εμφανίσεις.

Για την ιστορία, το γκολ των Κανονιέρηδων στο παιχνίδι επιτεύχθηκε στο 14ο λεπτό από τον Μπασιάκο.

Τα πανηγύρια δεν έλειψαν, ούτε μετά το τέλος του αγώνα και δε θα λείψουν ούτε τις επόμενες ημέρες μαζί με τους φιλάθλους του συλλόγου, οι οποίοι στον αγώνα με τους Κανονιέρηδες δήλωσαν βροντερό παρών!

Η διοίκηση συγχαίρει το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές για την άνοδο και το πρωτάθλημα.

Κανονιέρηδες - Ελλήσποντος Κριθιάς 1-2

Διαιτησία: Αγγελάκης (Νικολαϊδης – Αϊναλής)

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ: Αθανασούλης, Ιακωβίδης, Μανδηλής, Μπασιάκος, Λαζαρίδης, Μέρμηγκας, Βάκο, Ξανθόπουλος, Θεοδωρίδης, Καρανικόλας, Λαζαρίδης Ν.

ΚΡΙΘΙΑ: Καλαϊτζής, Ντελής Α., Καφές Θ., Μπαρούτας Κ., Μήτας, Σταφυλλίδης, Κανδυλανάπτης, Σκάρας, Ντελής Αθ., Πλατάκης, Καφετζής
Με μια απλή και περιεκτική ανακοίνωση, η Δόξα Ασσήρου δίνει τα συγχαρητήρια της στον Ελλήσποντο Κριθιάς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Ασσήρου συγχαίρει επίσημα τον Ελλήσποντο Κριθιάς για τη δίκαιη κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας.»

pamebala.gr

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas