Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 18:34

Casa Verde: Ένα νέο ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών ανοίγει τις πόρτες του στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα τίθεται σε λειτουργία στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο Casa Verde ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στο κοινό αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου. Στις 20:00 έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου. Η διεύθυνση του καλεί στην εκδήλωση των εγκαινίων όλους όσοι επιθυμούν να δούνε και να γνωρίσουν από κοντά τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Casa Verde.

To ξενοδοχείο Casa Verde βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 2. Ξεκίνησε τη λειτουργεί πριν ένα μήνα.

Το Casa Verde φιλοδοξεί να προσφέρει σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η περιοχή διαθέτει μακρά τουριστική παράδοση λόγω των τοπικών βυζαντινών ιαματικών λουτρών.

Το Casa Verde βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και η περιοχή του ιαματικών λουτρών βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. Στόχος των δημιουργών του ξενοδοχείου είναι η συμβολή στην εκ νέου ανάδειξη της πόλης του Λαγκαδά ως τουριστικού προορισμού.

Ταυτόχρονα το Casa Verde απευθύνεται και στους επισκέπτες την πόλης της Θεσσαλονίκης (επαγγελματίες και τουρίστες), οι οποίοι επιλέγουν έναν εναλλακτικό και υψηλών προδιαγραφών τόπο διαμονής, μακριά από το κέντρο της πόλης. Ο χρόνος μετάβασης από την πόλη στο ξενοδοχείο δεν υπερβαίνει τα 15 λεπτά.

Το Casa Verde στεγάζεται σε νεόδμητο κτίριο νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και δύναται να φιλοξενήσει περίπου 25 άτομα, διαθέτοντας 9 δωμάτια και μια Deluxe σουίτα, ενώ στα δωμάτια του περιλαμβάνεται και δωμάτιο ΑΜΕΑ ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες ώστε να χαρίσει μία άνετη και ταυτόχρονα πολυτελή διαμονή.

Στο Casa Verde λειτουργεί bistro στο ισόγειο όπου προσφέρεται ποιοτικός καφές, πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις και μεγάλη ποικιλία κοκτέιλς και κρασιών, καθώς και wine bar στο roof garden του ξενοδοχείου. Επίσης το ξενοδοχείο παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμένου ραντεβού στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Λαγκαδά, κατόπιν διαθεσιμότητας.

thestival.gr

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas