Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 18:20

Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου στον Δήμο Λαγκαδά

Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου

Συνεργεία δίωξης αγριόχοιρου θα πραγματοποιήσουν θήρα αγριόχοιρων και υβριδίων αυτού στις 8, 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά με έγκριση του Δασαρχείου Λαγκαδά και την ενεργοποίηση του άρθρου 269 του Δασικού Κώδικα ομάδας κυνηγών αγριόχοιρου και υβριδίων αυτού για την κατά παρέκκλιση θήρα των συγκεκριμένων ζώων.

 

Η ενεργοποίηση της έγκρισης έγινε μετά από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων στο Δασαρχείο Λαγκαδά στο πλαίσιο του «Σχεδίου Μείωσης Αγριοχοίρων»

 

Οι αιτούντες θα πρέπει να φέρουν την έγκριση καθ΄όλη τη διάρκεια του κυνηγιού, στη συγκεκριμένη περιοχή στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα.

 

Παράλληλα οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιήσουν έντυπο στην αρμόδια δασική αρχή με την κάρπωση αγριοχοίρων και των υβριδίων τους στη συγκεκριμένη κυνηγετική έξοδο.


Οι περιοχές της κυνηγετικής εξόδου είναι:


1. Τετάρτη 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Σάββατο 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και Κυριακή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , στην περιοχή "ΚΑΖ Φλαμουρίου / θέση: ΜΑΚΡΑΝ" από την ομάδα του ΞΑΝΤΙΝΙΔΗ Φώτη (Κ/Σ Σοχού)


2. Τετάρτη 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Σάββατο 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και Κυριακή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , στην περιοχή "ΚΑΖ Κλαδερή" από την ομάδα του ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΗ Γεωργίου (Κ/Σ Σοχού)


3. Σάββατο 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και Κυριακή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στην περιοχή "ΚΑΖ Φλαμουρίου / θέση: ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ από 5 Πηγάδια" από την ομάδα του ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Γεωργίου (Κ/Σ Σοχού)


4. Σάββατο 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και Κυριακή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στην περιοχή "ΚΑΖ Φλαμουρίου / θέση: ΔΥΤΙΚΑ από 5 Πηγάδια" από την ομάδα του ΚΑΛΑΙΤΖΗ Άγγελου (Κ/Σ Λαγκαδά)


5. Σάββατο 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και Κυριακή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στην περιοχή "ΚΑΖ Πολυδενδρίου" από την ομάδα του ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ηλία (Κ/Σ Λαγκαδά)


6. Κυριακή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , στην περιοχή "ΚΑΖ Κολχικού-Λαγκαδά" από την ομάδα του ΚΑΜΑΡΗ Θωμά (Κ/Σ Λαγκαδά)

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas