Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 12:09

Παραδόθηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Hellenic Red Cross η ανθρωπιστική βοήθεια για τη Θεσσαλία που συγκεντρώθηκε από τον Δήμο Λαγκαδά

Δήμος Λαγκαδά Δήμος Λαγκαδά Δήμος Λαγκαδά

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών του Λαγκαδά στην έκκληση για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς του θεσσαλικού κάμπου.

 

Συνολικά εννέα παλέτες με εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα και καθαριστικά είδη συγκεντρώθηκαν έως την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια παραδόθηκαν στο αρμόδιο τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που θα τα μεταφέρει και θα τα διανείμει στους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί από τις πρωτοφανείς πλημμύρες.

 

Το κύμα αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς ήταν εντυπωσιακό, με πολιτιστικούς συλλόγους, τοπικές κοινότητες, ομάδες πολιτών αλλά και πολίτες ατομικά να προσφέρουν τη βοήθειά τους για τους συμπολίτες τους που στην παρούσα χρονική στιγμή την έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

«Η αλληλεγγύη που έδειξαν έμπρακτα και άμεσα οι δημότες μας στην έκκλησή μας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας είναι απόδειξη ότι η ανθρωπιά είναι βαθιά ριζωμένη στις ψυχές μας, ειδικά όταν γινόμαστε μάρτυρες μιας τέτοιας πρωτοφανούς καταστροφής. Ο Δήμος Λαγκαδά βρίσκεται πάντα κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη, αφού πρέπει να γνωρίζουμε πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βρεθούμε στη θέση αυτών που στην παρούσα φάση βιώνουν έναν Γολγοθά», δήλωσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελισσάβετ Κοτσώνη.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas