Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 11:41

Ιωάννης Αναστασιάδης: Με ενότητα προχωράμε για την επόμενη μέρα στον Δήμο Λαγκαδά

Ιωάννης Αναστασιάδης Ιωάννης Αναστασιάδης Ιωάννης Αναστασιάδης

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης έδωσε το έναυσμα για την τελική ευθεία έως τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με τους όλους τους υποψήφιους της παράταξης στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά.

 


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά αφού καλωσόρισε το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», επισήμανε ότι βασικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας «είναι η ενότητα και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε και έτσι πρόκειται να πορευτούμε το επόμενο διάστημα, έως την ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου».

 

anastasiadis2
Παράλληλα επισήμανε ότι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού έχει πραγματοποιηθεί μια εκ βάθρων ανανέωση, επικεντρώνοντας στα νέα πρόσωπα.

 


«Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζουν 42% γυναίκες στο σύνολο. Το 89% των υποψήφιων τοπικών αλλά και το 70% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας αποτελείται από νέους ανθρώπους και ανθρώπους που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα δημοτικά δρώμενα, γεμάτοι από αισιοδοξία και νέες ιδέες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι επέλεξε τη συμπόρευση με έμπειρα στελέχη προηγούμενων διοικήσεων «ώστε να υπάρχει μια διοικητική συνέχεια στον Δήμο».

anastasiadis3


Ο Ιωάννης Αναστασιάδης κάλεσε και τους 288 υποψηφίους του συνδυασμού το επόμενο διάστημα να βρεθούν σε κάθε περιοχή των επτά Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λαγκαδά και να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα και το σχέδιο για την επόμενη μέρα.

 

anastasiadis4
«Οφείλουμε να μετατρέψουμε τον Δήμο Λαγκαδά από φτωχό συγγενή σε πυλώνα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Έχουμε τη γνώση, έχουμε το σχέδιο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θέλουμε περίοδο χάριτος, ξέρουμε από την πρώτη μέρα που θα
βρεθούμε στο τιμόνι του Δήμου τι πρέπει να κάνουμε», σημείωσε ο Ιωάννης Αναστασιάδης.

 

amnastasidis5

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas