Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 11:29

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Τα παλιά χρόνια τους περιοδεύοντες θιάσους, που γυρνούσαν από χωριό σε χωριό, τους αποκαλούσαν «μπουλούκια». Αυτό το ρόλο σήμερα των έχουν επωμισθεί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των αστικών κομμάτων, μαζί με τους παρατρεχάμενούς τους και αφού γύρισαν όλα τα πανηγύρια και χτύπησαν χίλιες πλάτες, τώρα ήρθε η σειρά των σχολείων και των υπηρεσιών.

 

Χωρίς ντροπή και με περίσσιο θράσος, τα «μπουλούκια» τρέχουν από αγιασμό σε αγιασμό, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδου για να προβληθούν προεκλογικά και να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη (χρησιμοποιώντας ακόμη και διευθυντές σχολείων). Δεν λένε λέξη για τα πραγματικά προβλήματα, που έχουν να αντιμετωπίσουν τη νέα σχολική χρονιά, μαθητές και γονείς.

 


Απαράδεκτα και κατεστραμμένα κτήρια, ελλείψεις δασκάλων και καθηγητών, χωρίς εκπαιδευτικούς για την ειδική στήριξη, που έχουν ανάγκη ορισμένοι μαθητές. Χωρίς λεωφορεία για την μετακίνηση των μαθητών από τα χωριά.

 


Χωρίς υλικοτεχνικές υποδομές. Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι σχολικών επιτροπών, που δεν αντιδρούν και στην ουσία συμφωνούν με την απασχόληση τρίωρων καθαριστριών, με αμοιβές 270€ το μήνα!!

 

Προχώρησαν ακόμη και σε μαζώξεις των εργαζομένων για να τους «υπενθυμίσουν» ότι, αν θα ξανά είναι αυτοί στη Διοίκηση του Δήμου, η απασχόλησή τους θα γίνει από τρίωρη σε εξάωρη!!

 


Αλήθεια, οι δημότες του Λαγκαδά δεν πρέπει να τους βάλουν στη θέση τους??!!, η οποία δεν είναι άλλη από τον κάλαθο των αχρήστων!!!

 

 

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λαγκαδά


Φίλιππος Γεωργουδάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά


Μαζί με τον Λαό του Λαγκαδά, για τις ανάγκες των πολλών

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas