Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 12:36

Με χαρά και αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Λαγκαδά

Αγιασμός Αγιασμός Αγιασμός

Με χαμόγελο, αισιοδοξία αλλά και τη σκέψη στους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από το σαρωτικό πέρασμα της πρόσφατης κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 οι τελετές Αγιασμού στις σχολικές μονάδες των επτά Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λαγκαδά, με ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης, συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης, έδωσε το παρών στην τελετή Αγιασμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά την οποία πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Πλάτων.

 

Στη συνέχεια μετέβη στο Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου «Γεώργιος Προκοπίδης», όπου σε όμορφη και εγκάρδια ατμόσφαιρα έγινε και εκεί η τελετή του Αγιασμού.

 

«Όσα είδαμε τις τελευταίες μέρες να συμβαίνουν στις πόλεις και τα χωριά της Θεσσαλίας είναι η απόδειξη ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτε ως δεδομένο. Τα χαμόγελα των μικρών παιδιών σήμερα στον Αγιασμό είναι ένας λόγος για να αισιοδοξούμε και να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τις επόμενες γενιές. Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas