Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 11:24

Φαρμακείο Τσιλιφίκα Ιωάννη

Φαρμακείο Φαρμακείο Φαρμακείο

10 Ιουνίου 2018

 

...Όταν το Τμήμα Καλλυντικών Ιωάννη Ν. Τσιλιφίκα άνοιξε τις πόρτες του και άρχισε να υποδέχεται τους φίλους και πελάτες σε ένα νέο και επιβλητικό χώρο πλησίον του ομώνυμου Φαρμακείου...

 

Καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας και παρά τις ορισμένες δυσοίωνες υγειονομικές συνθήκες (του Covid 19), σύσσωμο το προσωπικό και η Διεύθυνση του τμήματος εξακολουθούν να παρέχουν στοχευμένες λύσεις καθημερινής φροντίδας και υγιεινής, με προσήλωση στην εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε επισκέπτη και στην αποτελεσματικότερη επιλογή βάσει των ιδιαίτερων, μοναδικών αναγκών.

 

Χάρη στην ολοκληρωμένη ομάδα αισθητικών και τη συμβολή των συνεργαζόμενων δερμοκαλλυντικών εταιρειών, απολαμβάνουμε ανά τακτά διαστήματα beauty events εντός του καταστήματος, με προνομιακές προϊοντικές προσφορές αλλά και one-to-one συμβουλευτική σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επισκέπτη.

farmakeio1

 

10 Ιουνίου 2023

 

Η καθημερινή σας εκτίμηση και ανταπόκριση αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

 


Γιορτάζουμε #μαζί τα 5 χρόνια λειτουργίας και συν-δημιουργίας...Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στο γενέθλιο event μας, με προσφορές έως -50% σε επιλεγμένα αντηλιακά!

farmakeio2


Και, φυσικά, στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία αντηλιακής προστασίας πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

farmakeio3

 

Η Διεύθυνση και το προσωπικό των Φαρμακείων μας.

 

 

 

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas