Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 12:16

Στον Λαγκαδά ο Τσίπρας - Υποδοχή με χειροκροτήματα, βόλτα σε σχολεία και στην λαϊκή

Λαγκαδάς Λαγκαδάς Λαγκαδάς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησε με μαθητές, καθηγητές και γονείς του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά- Επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της περιοχής.

 

Την πόλη του Λαγκαδά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα μπροστά στο σχολικό συγκρότημα του 1ου και 2ου Γυμνασίου.

 

Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στο σχολικό κτήριο που σε μεγάλο μέρος του είναι κλειστό λόγω προβλημάτων στατικότητας, κάτι που έχει δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα αναφορικά με τη σχολική στέγη.

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Τάσος Μπίρτας ξενάγησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους χώρους των δυο σχολείων, όπου οι μισοί μαθητές κάνουν μάθημα σε KIBO και οι άλλοι μισοί στο σχολικό κτήριο του Κολχικού.

 

Ο κ. Τσίπρας συζήτησε με μαθητές, καθηγητές και γονείς για το μεγάλο πρόβλημα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζουν.

 

Μάλιστα, του έκανε εντύπωση ένα κράνος στο γραφείο των καθηγητών που υπάρχει υπό τον φόβο πτώσης σοβάδων όπως τον ενημέρωσαν.

 

Στη συνέχεια είχε έναν σύντομο διάλογο με μαθητές του Γυμνασίου για τις εξετάσεις και την Τράπεζα Θεμάτων.

 

Αίσθηση προκάλεσε ο διάλογος που είχε με μια μαθήτρια του ΕΠΑΛ Λαγκαδά για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της περιοχής και το πώς η ίδια και οι συμμαθητές της έχουν μπει στον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέρασε από τη λαϊκή αγορά στην πόλη του Λαγκαδά όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΠΗΓΗ:VORIA.GR

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas