Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 10:55

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΣΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΛΧΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ στα ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ της ΟΣΣΑΣ

Το Σάββατο 1 Απριλίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Οσσαίων "Η Αγία Κυράννα" και με τη συνεργασία του Δήμου Λαγκαδά και της Τοπικής Κοινότητας Όσσας, οργανώθηκε η εξόρμηση καθαριότητας στα κοιμητήρια της Όσσας.

Τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν περιμετρικά τα κοιμητήρια από διάφορα σκουπίδια και πεταμένα μάρμαρα, καθώς επίσης, απομάκρυναν τα ξερά δέντρα, ενώ στο εσωτερικό οι κάτοικοι ανέλαβαν την καθαριότητα από κλαδιά, κουκουνάρια, χώματα, σκουπίδια και ό,τι άλλο χρειαζόταν για τον ευπρεπισμό του χώρου.
Ταυτόχρονα, ασβεστώθηκαν όλα τα δέντρα της κεντρικής συστοιχίας, προκειμένου να παρουσιάζεται μια όμορφη εικόνα, τάξης και ευπρέπειας, από την είσοδο ακόμη των κοιμητηρίων.
Για την καλή εικόνα των κοιμητηρίων οφείλουμε να φροντίζουμε και να μεριμνούμε όλοι, ώστε πάντα να είναι καθαρά και συμμαζεμένα. Υπάρχουν αρκετοί κάδοι απορριμμάτων στην είσοδο, οπότε είναι απαράδεκτο να βρίσκουμε πεταμένα αντικείμενα στο χώρο. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, αλλά κυρίως στους αγαπημένους ανθρώπους μας που "φιλοξενούνται" εκεί!

Ευχαριστούμε το Δήμο Λαγκαδά για την υποστήριξή του, καθώς και ΟΛΟΥΣ τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που βοήθησαν στην καθαριότητα! Στο χώρο βρέθηκε και ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ι. Καραγιάννης, απ' όπου και το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Την Κυριακή 2 Απριλίου το πρωί, στην πλατεία Ζαγκλιβερίου, πραγματοποιήθηκε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, το "Let's do it"!!! Όλοι οι μικροί μας φίλοι φύτεψαν λουλούδια που ομορφαίνουν τη ζωή μας!!!

Περιβαλλοντικές δράσεις στα πλαίσια της «Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s Do It Greece 2017» στο Δ.Σχ. Κολχικού. Όλοι μαζί φυτέψαμε, καθαρίσαμε, βάψαμε ,ζωγραφίσαμε και ομορφύναμε την σχολική αυλή! Συγχαρητήρια σε όλους που δούλεψαν, τόσο οργανωμένα και συνεργατικά ,στο θερμοκήπιο, στο σχολικό κήπο, στην σχολική αυλή, στον εξωτερικό χώρο του σχολείου και δώσατε χρώμα και ελπίδα για το μέλλον!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas