Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 16:02

Νέο ανακαινισμένο κατάστημα Εγνατία στο Λαγκαδά

Νέο ανακαινισμένο κατάστημα Εγνατία Νέο ανακαινισμένο κατάστημα Εγνατία Νέο ανακαινισμένο κατάστημα Εγνατία

Τα Σούπερ Μάρκετ Εγνατία εγκαινίασαν το νέο ανακαινισμένο και μεγαλύτερο κατάστημά τους στο Λαγκαδά, Βασ. Αλεξάνδρου 7 (έναντι ταχυδρομείου)!


Μοντέρνοι, υπερσύγχρονοι χώροι πώλησης και μια μοναδική εμπειρία αγορών σας περιμένουν σε κάθε σας επίσκεψη! Σε συνδυασμό με το άνετο parking, οι αγορές γίνονται πιο εύκολες και πιο ευχάριστες από ποτέ!


Τα ολοκαίνουρια αναβαθμισμένα τμήματα φρέσκων προϊόντων, σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, κάνουν το νέο ανακαινισμένο Σούπερ Μάρκετ Εγνατία να ξεχωρίζει! Τώρα, κάθε ώρα της ημέρας γίνεται ακόμη πιο απολαυστική με φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και υπέροχες πίτες που ψήνονται συνεχώς στον φούρνο μας αλλά και με πεντανόστιμα, ζεστά έτοιμα γεύματα! Το νέο τμήμα με βιολογικά προϊόντα και υγιεινής διατροφής καθώς και το άρτια οργανωμένο τμήμα “Patisserie” με τις υπέροχες γεύσεις του, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!


Επίσης, θα βρείτε μια ανανεωμένη, ακόμα πιο πλούσια ποικιλία σε επώνυμα προϊόντα, αλλά και μεγάλη γκάμα σε ποιοτικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε όλα όσα σας προσφέρουμε, επιβεβαιώνουν πως κάθε μέρα εδώ η ποιότητα συναντά την οικονομία!


Με τα Σούπερ Μάρκετ Εγνατία βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας 25 χρόνια τώρα, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και στηρίζοντας έμπρακτα τη τοπική κοινωνία και οικονομία. Σε συνεργασία με το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό μας, καταφέρνουμε καθημερινά να σας προσφέρουμε τη καλύτερη εξυπηρέτηση και να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas