Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 19:09

ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Με “μικρούς οικολόγους”, μαθητές του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά, γέμισε σήμερα το πρωί η κεντρική πλατεία. Το προηγούμενο διάστημα, τα παιδιά με την καθοδήγηση των Διευθυντών και των δασκάλων τους, συμμετείχαν σε διαγωνισμό ανακύκλωσης, συγκεντρώνοντας σημαντική ποσότητα ανακυκλώσιμων υλικών μέσα σε ειδικούς κάδους που είχαν τοποθετηθεί στα σχολεία τους.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης απένειμε σήμερα επαίνους στους Διευθυντές και των τριών σχολείων, στην κα. Όλγα Βασιλειάδου Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού, στον κ. Παρασκευά Πινέλη Διευθυντή του 2ου Δημοτικού και στην κα. Στέλλα Γιαγλή Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου, για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας “Let’s Do It Greece”.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά μιλώντας στα παιδιά τόνισε: “Ο Δήμος μας δηλώνει για 3η χρονιά φέτος δυναμικά παρών στην πανελλαδική καμπάνια “Let’s Do It Greece”. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δίνουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτής της δράσης στους μαθητές των σχολείων μας, που μέσα από τη δημιουργικότητα και την ευαισθησία τους μπορούν να περάσουν το πιο ισχυρό περιβαλλοντικό μήνυμα: Αγαπάμε τον τόπο μας και φροντίζουμε όλοι μαζί να τον κάνουμε καλύτερο!”.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Ηλίας Στόϊος, η ανταπόκριση όλων των παιδιών ήταν συγκινητική, αφού με τη δυναμική συμμετοχή τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 150 κιλά πλαστικών καπακιών, τα οποία θα δοθούν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις για την εθελοντική καμπάνια “Let’s Do It Greece”, θα ολοκληρωθούν το πρωί της Κυριακής στη Δημοτική Κοινότητα Ζαγκλιβερίου και τις Τοπικές Κοινότητες Βασιλουδίου και Χρυσαυγής, όπου μικροί και μεγάλοι θα φυτέψουν λουλούδια και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δράσεις και παιχνίδια ανακύκλωσης χαρτιού, οικονομίας νερού, περιβαλλοντικού τζέγκα, πινγκ – πονγκ και ζωγραφικής με οικολογικό μήνυμα. 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas