Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 07:22

Λαγκαδάς: Θρήνος για τους δύο δημότες που χάθηκαν άδικα στα Τέμπη

tempi-traina tempi-traina tempi-traina

Η Σοφία και ο Νικήτας που χάθηκαν άδικα, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας

Δεν έχει τέλος ο πόνος που βιώνουν οι δύο οικογένειες από τον Δήμο Λαγκαδά, καθώς η Σοφία Ταχμαζίδου πριν λίγη ώρα ταυτοποιήθηκε επίσημα, ενώ ο Νικήτας Καραθεοδώρου δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, αφού δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο του και θεωρείται εως αυτή την ώρα αγνοούμενος.

Η οικογένεια του Νικήτα έδωσε δείγμα dna και περιμένε όλο αυτό το διάστημα με αγωνία, όμως μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κανένα στοιχείο ικανό για ταυτοποίηση.

Η 31χρονη Σοφία Ταχμαζίδου με καταγωγή από το Κολχικό επέστρεφε από ταξίδι στην Αθήνα και επέβαινε στα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας Ιντερσίτι. Πρόκειται για την ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Ταχματζίδη και κόρη του επιχειρηματία σούπερ μάρκετ Αναστάσιου Ταχμαζίδη.

Ο 23χρονος Νικήτας Καραθεοδώρου με καταγωγή από τον Αγιο Βασίλειο Λαγκαδά επέβαινε και αυτός στο τρένο μαζί με τη σύντροφο του Καλλιόπη Πορφυρίδου. Ηταν υπαρχιπυροσβέστης και υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών. Είναι γιος του Σάκη Καραθεοδώρου, που γνωρίζουν όλοι στο Λαγκαδά καθώς είναι εδώ και πολλά χρόνια χοροδιδάσκαλος στα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού Μυγδονία.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον τραγικό θάνατο του νεαρού πυροσβέστη στα Τέμπη:

«Σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία με τους πολυάριθμους νεκρούς και τραυματίες χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας, του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών. Ευελπιστούσαμε να είσαι ζωντανός, να σε ξαναδούμε σε μια επόμενη βάρδια ή ίσως να βγούμε να διασκεδάσουμε όπως στη φωτογραφία. Εύχομαι να είσαι το ίδιο χαμογελαστός και στη γειτονιά των Αγγέλων. Καλό ταξίδι Νικήτα μας», γράφει ανάρτηση στα social media.

«Σχόλαγες το μεσημέρι, είχες ρεπό, μου είπες βιάζεσαι να πας να ετοιμαστείς για να πάρεις το τρένο να πας να δεις την οικογένειά σου στη Θεσσαλονίκη, σε χτύπησα στον ώμο και σου είπα άντε δρόμο, τα λέμε με το καλό όταν γυρίσεις! Πού να φανταστώ ότι δεν θα τα λέγαμε ποτέ ξανά. Καλό σου ταξίδι μικρέ...», αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση.

lagadas.net
   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas