Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 15:17

Το πάρκο «Λαϊκής Αγοράς» του Λαγκαδά παίρνει το όνομα του Μακαριστού Μητροπολίτη Ιωάννη

Μακαριστός Μητροπολίτης Ιωάννης Μακαριστός Μητροπολίτης Ιωάννης Μακαριστός Μητροπολίτης Ιωάννης

Την ονοματοδοσία του πάρκου «Λαϊκής Αγοράς» όπισθεν της οδού Σεραφείμ Τσακμάνη στην πόλη του Λαγκαδά σε «Μητροπολίτου Ιωάννου», αποφάσισε στη συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά.
Το σώμα προχώρησε στην ονοματοδοσία του πάρκου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον ποιμενάρχη του Λαγκαδά για την προσφορά του στην ευρύτερη περιοχή, του οποίου ο αδόκητος χαμός άφησε δυσαναπλήρωτο κενό.
Προηγήθηκε δε αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης με το οποίο ζητήθηκε να τιμηθεί η μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη, με το να δοθεί το όνομά του σε οδό της πόλης του Λαγκαδά.
«Το έργο και η ποιμαντορία του Μακαριστού Μητροπολίτη παραμένει και θα παραμείνει ζωντανό παρά την εκδημία του. Εμείς ως Δημοτικό Συμβούλιο, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του και όσα έκανε για την περιοχή μας, δίνοντας το όνομά του σε έναν χώρο πρασίνου της πόλης μας, ώστε και οι επόμενες γενιές να μνημονεύουν το έργο του Ποιμενάρχη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas