Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 12:32

Διαψεύδει τις φήμες ο δήμαρχος Λαγκαδά: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμη..."

δήμαρχος Λαγκαδά δήμαρχος Λαγκαδά δήμαρχος Λαγκαδά

Η είδηση ότι ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 έχει κάνει το γύρο της περιοχής τις τελευταίες ημέρες.
Όπως ακούστηκε ο κ. Ταχματζίδης αποφάσισε να μη διεκδικήσει νέα θητεία, ανοίγοντας… τον δρόμο σε άλλους υποψηφίους, οι οποίοι φαίνεται πως είδαν με καλό μάτι μια ενδεχόμενη αποχώρηση του σημερινού δημάρχου.
Ωστόσο, το σενάριο αυτό διαψεύδει το στενό περιβάλλον του Γιάννη Ταχματζίδη, τονίζοντας ότι "την ώρα που υποψήφιοι δήμαρχοι ονειρεύονται κάλπες από τον Δεκέμβριο, πρέπει, δυστυχώς για αυτούς, να τους προσγειώσουμε στην πραγματικότητα, αφού μέχρι τις εκλογές έχει να γίνει αρκετό έργο".
"Είναι ίσως μια καλή υπενθύμιση για τους δημότες ώστε να καταλάβουν ότι ο δήμος πρέπει να διοικείται μέχρι την ώρα της κάλπης, κάτι που για ορισμένους, οι οποίοι υποτίθεται ότι κόπτονται για τα κοινά και την αυτοδιοίκηση είναι περιττή λεπτομέρεια", ανέφεραν στο Myportal.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ταχματζίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τα επόμενα βήματά του καθώς όπως είπε και ο ίδιος στη δημοτική του ομάδα και τους συνεργάτες του αυτό που προέχει είναι το έργο που γίνεται στο δήμο και όχι οι εκλογές.

myportal.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas