Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 14:25

Η επίσημη πρώτη εμφάνιση του Κ. Πετρίδη και η εν αναμονή υποψηφιότητα για τη Β' Θεσσαλονίκης

Κ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Κ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Κ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Την εκτίμηση πως οι κάλπες θα «στηθούν» στις αρχές Απριλίου έκανε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Πετρίδης ο οποίος συναντήθηκε χθες με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Πετρίδης έκανε επίσης γνωστό πως έχει καταθέσει την υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Β’ Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως «θεωρητικά θα είμαι υποψήφιος βουλευτής».

Ο κ. Πετρίδης εκτίμησε επίσης ότι τα εκλογικά αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ θα είναι καλά, καθώς στις δημοσκοπήσεις είναι το μόνο κόμμα που σημειώνει, όπως σημείωσε άνοδο 60% στις δημοσκοπήσεις.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Εύας Καϊλή δήλωσε ότι έχει επιπτώσεις στο σύνολο του πολιτικού συστήματος και όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε ότι «οι πρώτες ημέρες είναι δύσκολες».

Για την Β’ Θεσσαλονίκης σχολίασε πως υποεκπροσωπείται και πως η σχέση των πολιτικών που εκλέγονται εκεί με την περιοχή δεν πρέπει να είναι «παροδική και εκλογική». «Φορώντας κοινή φανέλα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Β’ Θεσσαλονίκης» σημείωσε.

Για τον ίδιο το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή είναι το δημογραφικό, προτείνοντας να χαρακτηριστεί η περιοχή «παραμεθόριος» ώστε να δοθούν κίνητρα στα νέα ζευγάρια να εγκατασταθούν εκεί, να εργαστούν και να δημιουργήσουν οικογένεια.

Τόνισε με νόημα ότι ο ίδιος «δεν είναι ούτε αλεξιπτωτιστής εκ Θεσσαλονίκης, ούτε εξ Αθηνών» συμπληρώνοντας ότι μένει και δραστηροποιείται στη Β’ Θεσσαλονίκης όπου θέλει να ριχτεί στη μάχη του σταυρού.

Αναφερόμενος στα προβλήματα μίλησε για την απουσία αναπτυξιακών έργων, αντιπλημμυρικών, απαρχαιωμένων σχολικών εγκαταστάσεων, μη αξιοποίηση των λουτροπόλεων και απουσίας κινήτρων στον πρωτογενή τομέα.

Δεσμεύτηκε δε, πως θα αναφερθεί εκτενέστερα στις προτάσεις του όταν «θα είμαι και επίσημα υποψήφιος βουλευτής».

makthes.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas