Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 14:12

Το νέο παιδικό διήγημα, του Γιώργου Γαλάτση, με τίτλο : " ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ " - Κολχικό 2022

Γιώργος Γαλάτσης Γιώργος Γαλάτσης Γιώργος Γαλάτσης

Τό νέο παιδικό διήγημα, τού Γιώργου Γαλατση, με τίτλο : " ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ " αναρτήθηκε σήμερα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, eBooks4Greeks, με ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση για ανάγνωση καθώς και λήψη. Πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος στο διαδίκτυο για τούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για το "Τεράστιο έργο που επιτελούν στα παιδιά" τά εξής σοφά λόγια :
" Το ταξίδι κάθε γιατρού, μηχανικού, επιστήμονα, αστροναύτη, προγραμματιστή, αρχιτέκτονα, λογιστή, αναλυτή και όλων των άλλων επαγγελμάτων ξεκινά κάτω από τα άγρυπνα μάτια του δασκάλου και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. "
( Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τόν Ιωάννης Παπαδάκης , και την όμορφη πνευματική σελίδα EBooks4Greeks.gr - Δωρεάν βιβλία για την φιλοξενία του βιβλίου μου).
---------------
Από τόν πρόλογο του βιβλίου:
Εκείνα τά Χριστούγεννα -της χρονιάς εκείνης- θά μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη των παιδιών, και ιδιαίτερα στην παιδική ψυχή του μικρού Χρήστου. Πρωταγωνιστές, τρείς δασκάλες, καί 18 μαθητές του νηπιαγωγείου Κολχικού, θά φωτίσουν με την πράξη τους τίς ψυχές όλων. Θά συντελεστεί ένα μικρό "θαύμα" κι αυτό χάριν στην αγάπη όλων αυτών. Διότι, ή αγάπη, ενεργεί θαύματα, όταν συνοδεύεται, -κυριως- από την Προσφορά στον συνάνθρωπο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ LINK:

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas