Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 08:49

Συνάντηση στο δημαρχείο για τα προβλήματα του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά

1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

Συνάντηση με τον σύλλογο των καθηγητών, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, καθώς και τον πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης παρουσία της προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λαγκαδά κας Έλσας Κοτσώνη, ώστε να διευθετηθούν τα αιτήματα που προέβαλαν οι μαθητές του σχολείου που από χθες τελεί υπό κατάληψη.

Κατά τη συζήτηση που έγινε τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.

Αναφορικά με την έλλειψη χώρων υγιεινής, ο Δήμαρχος Λαγκαδά επισήμανε ότι ήδη έχουν γίνει οι διαδικασίες ώστε να προστεθούν τουαλέτες που θα εξυπηρετούν το σύνολο της μαθητικής κοινότητας, ενώ από πλευράς της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής σημειώθηκε ότι αναμένεται η επέκταση του ωραρίου της σύμβασης της σχολικής καθαρίστριας ώστε να μην υφίσταται πρόβλημα με την καθαριότητα.

Παράλληλα συζητήθηκε η διευθέτηση του ζητήματος της έλλειψης αιθουσών, αθλητικού εξοπλισμού και κυλικείου.

Ο κ. Ταχματζίδης επισήμανε ότι η διοίκηση του Δήμου και ο ίδιος προσωπικά δεν βρέθηκε ποτέ απέναντι σε μαθητές, γονείς και καθηγητές και πως η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή για τη διατύπωση αιτημάτων αλλά και για τη γρήγορη εξεύρεση λύσεων.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas