Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 12:51

Τσακίρης: «Διεκδικήσαμε και πετύχαμε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση αγροτικών δρόμων στο Δρυμό»

αγροτικοί δρόμοι Δρυμός αγροτικοί δρόμοι Δρυμός αγροτικοί δρόμοι Δρυμός

Η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου θέτει σε τροχιά υλοποίησης ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε αγροτικούς δρόμους στην περιοχή της Κοινότητας Δρυμού.
Ειδικότερα, διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους περίπου 500.000 ευρώ για την αναβάθμιση οκτώ αγροτικών δρόμων.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η ένταξη της πρότασης του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση επιπέδου κυκλοφορίας αγροτικών οδών (οδοί πρόσβασης σε παρόδιες αγροκτηνοτροφικές χρήσεις) του Δήμου Ωραιοκάστρου» συνολικού προϋπολογισμού (συνολικής δημόσιας δαπάνης) 499.900 ευρώ στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. Το έργο αφορά στη βελτίωση της λειτουργικότητας και την ασφαλτόστρωση οκτώ αγροτικών οδών του Δρυμού, συνολικού μήκους 4.872 μέτρων.

Πρόκειται για ένα έργο που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δρυμού και θα εξυπηρετήσει τους συνδημότες μας που ασχολούνται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Ως διοίκηση εργαστήκαμε συντονισμένα, συντάξαμε μελέτες και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για να αναβαθμίσουμε αγροτικούς δρόμους που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση και καταπονούνται. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να δημιουργήσουμε στον Δήμο μας καλύτερες υποδομές και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να αρχίσει το επόμενο διάστημα. Περιλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής οδοστρώματος των οδών, διαμόρφωση τριγωνικής τάφρου (gutter) για την συλλογή των όμβριων υδάτων της κάθε οδού, εργασίες οδοστρωσίας βάσης, ασφαλτικές εργασίες, εργασίες κάθετης και οριζόντιας σήμανσης.

thes.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas