Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:17

Μέλος της future library της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά

Μέλος της future library της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά ?
?Στην οικογένεια της future library της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λαγκαδά έχει ενταχθεί το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά.
?Η future library είναι ένα δίκτυο που έχει σκοπό την ενίσχυση των βιβλιοθηκών ως ιδρυμάτων γνώσης, δημιουργικότητας και προώθησης της αλληλεπίδρασης.
?Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά, διατηρεί εδώ και χρόνια σύνδεση με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Δίκτυο των Ελληνικών Βιβλιοθηκών (μέσα από το οποίο και θα συμμετάσχει στις δράσεις που γίνονται στα πλαίσια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας της Εθνικής Βιβλιοθήκης, κάθε καλοκαίρι)
?Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαγκαδά, ανοίγει τους ορίζοντες και συνεργάζεται πάντα με απώτερο σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών της, εκτός από την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών της καθώς και όλων των δημοτών μας, πάντα δίπλα σε κάθε κοινωνική και πολιτιστική δράση!
??Βελτιώνοντας τις υπηρεσίες της, συν το χρόνο, αυτό θα έχει αντίκτυπο στη βελτίωση και το διπλό όφελος σε όλες τις διαδραστικές δράσεις, αμφίδρομα και προς όλες τις κατευθύνσεις του κοινωνικού και πολιτιστικού μας βίου!

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas