Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 10:03

ΒΙΒΛΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟ CHEF

Ένα πραγματικά μοναδικό βιβλίο, γαστρονομικού περιεχομένου
κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες στην χώρα μας με τίτλο
‘GourMeat.. οne step beyond’.

από δύο ξεχωριστούς επαγγελματίες της γαστρονομίας μας, τον Τάσο Ανδρεάδη, Innovation Chef στην Unilever – Knorr, δημότη Λαγκαδά και τον R n’ D Chef Λάζαρο Ράπτη, κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Βασισμένοι επάνω στην εμπειρία τους και τις γνώσεις τους γύρω από τον χώρο του κρεατοσκευάσματος δημιούργησαν ένα καινοτόμο βιβλίο, το μοναδικό στο είδος του στον κόσμο, με θέμα το δημιουργικό κρεατοσκεύασμα το οποίο περιλαμβάνει μία ιστορική αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν όσον αφορά το κρέας και την εξέλιξή του μέσα από τις βιτρίνες των κρεοπωλείων αλλά και τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών.

Στο βιβλίο μπορείτε να βρείτε βασικές συνταγές σε καρυκεύματα και μαρινάδες, καθώς και 40 ξεχωριστές δημιουργίες κρεατοσκευασμάτων που πραγματικά θυμίζουν γλυκά βγαλμένα από βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

Το ‘GourΜeat ..one step beyond’, αποτελεί ένα απαραίτητο εγχειρίδιο, όχι μόνο για τους επαγγελματίες της εστίασης αλλά και για τον απλό καταναλωτή, καθώς μέσα από τις σελίδες του κατανοεί κανείς τους βασικούς τρόπους της δημιουργικής διαχείρισης του κρέατος.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε στον Λαγκαδά από το βιβλιοπωλείο της Μπογιάνου Δήμητρας, Τσακμάνη 11. (Τηλ. 23940 25808).

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas