Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 11:05

Κολχικό: Πήγε το αμάξι στο συνεργείο και ανακάλυψε οτι ο πρώην της της είχε βάλει GPS

Το GPS εντόπισε κάτω από το τιμόνι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων σε έλεγχο οχήματός της - Είχαν χωρίσει γιατί απειλούσε την ίδια και την κόρη της.

Μία υπόθεση παρενόχλησης έρχεται στο φως στο Κολχικό. Θύμα είναι μία 44χρονη γυναίκα που ανακάλυψε πως ο πρώην σύντροφός της είχε τοποθετήσει μία ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού θέσης (GPS) στο τιμόνι του αυτοκινήτου της.

Το GPS εντόπισε κάτω από το τιμόνι, βιδωμένη στα καλώδια της μίζας, ένας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων σε έλεγχο οχήματος της γυναίκας και η ίδια άμεσα μετέβη εχθές το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά όπου και παρέδωσε τη συσκευή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Booker σε οικία 45χρονου ημεδαπού, με τον οποίο διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν και διέκοψε καταγγέλλοντας απειλές εναντίον της ίδιας, αλλά και της κόρης της.

Κατά την έρευνα, που ήταν παρών τόσο ο εν λόγω άντρας όσο και 41χρονη φίλη του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε έπιπλα και οικοσυσκευές:

-ναρκωτικά δισκία,

-μικροδέματα κάνναβης,

-τρίφτης - σπαστήρας,

-13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου,

-Νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα καπνού και

-Συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Συνελήφθησαν ο 45χρονος άντρας στο Κολχικό και η 41χρονη φίλη του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, σχετική δικογραφία.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas