Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 16:54

Παρουσίαση βιβλίου στο Πολίτικο Καφέ ΕΝΑ - Πέμπτη 16/6/22 στις 20:30

Το  βιβλίο της  Ζωγραφιάς Τσαβέα «Το υφάδι της προσμονής» θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 20:30 στο Πολίτικο Καφέ ΈΝΑ  στο Λαγκαδά (απέναντι από το επαρχείο). Η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Ζωγραφιά Τσαβέα γεννήθηκε στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης. Εκεί έζησε τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια. Σπούδασε και ασχολήθηκε με τη μικροβιολογία για ένα διάστημα. Η αγάπη της, όμως, για τα βιβλία την ώθησε να εγκαταλείψει τη σχολή και να απασχοληθεί στο βιβλιοπωλείο που διατηρεί ο σύζυγός της στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πολυτιμότερο πράγμα που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια είναι οι δύο κόρες της.

Το γράψιμο την προκαλούσε από τον καιρό που ήταν μαθήτρια, αλλά τώρα θεώρησε ότι έφτασε ο κατάλληλος χρόνος να ασχοληθεί μαζί του. Πιστεύει πως στη ζωή καθετί γίνεται μόνο άμα ωριμάσει.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Από το Χαλέπι και τη Δαμασκό ταξιδεύουμε στην Αλεξάνδρεια και την Κωνσταντινούπολη ακολουθώντας τα ίχνη της ζωής του μεγαλέμπορου χαλιών Μοσά Χαντάντ. Μόλις γεμίσουν τα ρουθούνια μας ευωδιές και τα χείλη μας γεύσεις προχωράμε στην Κρήτη για να γνωρίσουμε τους αγώνες της ανεξαρτησίας της και ανεβαίνουμε προς τη Σύρο με τα λουκούμια και τη μαγευτική της ατμόσφαιρα ώστε το υφάδι να αναπαυθεί τελικά στον κόλπο της Θεσσαλονίκης.

Το ρομαντικό μυθιστόρημα της Ζωγραφιάς Τσαβέα, βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, καταγράφει με λιτό και συναρπαστικό τρόπο έρωτες, προδοσίες, προσμονές, σχέδια και αγάπη.

"Πολιτικο Καφέ ΕΝΑ" - ένας υπέροχος χώρος για εκδηλώσεις, για καφέ, κρασί ή ποτό, για να δοκιμάσεις πολίτικες και όχι μόνο γεύσεις αλλά και για να διαβάσεις ένα βιβλίο…

 

11

cafe ena vivlio

  

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas