Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 09:12

Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία του γυμναστή - Στο ανθρωποκτονιών πλέον η υπόθεση

αυτοκτονία γυμναστή αυτοκτονία γυμναστή αυτοκτονία γυμναστή

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις καταγγελίες στις οποίες προέβη μέσω ψηφιακού σημειώματός του ο γυμναστής που αυτοκτόνησε την Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, το τμήμα Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας έχει αναλάβει πλέον την έρευνα, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Όπως έγραψε νωρίτερα το makthes.gr, σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλλει σε ψηφιακό γραπτό μήνυμά του για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr ο γυμναστής είχε πέσει θύμα μίας γυναίκας, την οποία γνώριζε από τα σχολικά του χρόνια, και η οποία του ζήτησε βοήθεια για να ξεμπλέξει από επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες βίωνε. Η εν λόγω γυναίκα κατοικεί στην Άσσηρο, σύμφωνα με όσα έχει γράψει ο αυτόχειρας, και κατάφερε να του αποσπάσει, σταδιακά, ολόκληρη την περιουσία αξίας 400.000 ευρώ, αρχίζοντας με μετρητά της τάξης των 90.000 ευρώ.

Η γυναίκα είχε μία κόρη, η οποία με προτροπή της μητέρας της φέρεται να συμμετείχε σε διάφορα πάρτι στα οποία συμμετείχαν παιδιά εύπορων οικογενειών. Μάλιστα η 17χρονη κόρη της γυναίκας φέρεται να συμμετείχε και στο πολυσυζητημένο πάρτι που τάραξε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα φαίνεται ότι παράτησε τον γυμναστή όταν ο τελευταίος δεν είχε άλλα χρήματα να της δώσει. Μάλιστα ο γυμναστής είχε προειδοποιήσει την ίδια ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική καταστροφή, αλλά όχι και τον χωρισμό από την άλλοτε συμμαθήτριά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αυτόχειρας κάνει λόγο, μεταξύ άλλων στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, ενώ καταγγέλλει τις πρακτικές του συζύγου της γυναίκας και ενός γνωστού πολιτικού.

makthes.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas