Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 13:40

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Τον Οκτώβριο του 2017 θα ξεκινήσει η παροχή φυσικού αερίου στην πόλη του Λαγκαδά, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης κ. Λεωνίδας Μπακούρας, σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λαγκαδά.

Ο κ. Μπακούρας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης Δικτύου κ. Μιχάλης Στεργιόπουλος, ενημέρωσαν για το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου σύμφωνα με το οποίο τα πρώτα 6 χλμ. του νέου δικτύου θα είναι έτοιμα από τον φετινό Οκτώβριο, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα 16 χλμ. για την κάλυψη όλης της περιοχής σε βάθος πενταετίας.

Υπενθυμίζεται ότι η πόλη του Λαγκαδά επιλέχθηκε αρχικά από την Εταιρεία βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων (πληθυσμός, μήκος οδών, επαγγελματική δραστηριότητα), ως η πρώτη περιοχή κατασκευής του νέου δικτύου φυσικού αερίου και θα ακολουθήσει η επέκτασή του σε όλο τον Δήμο μας.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα υπάρξει επίσημο Δελτίο Τύπου από την Εταιρεία Παροχής Αερίου Α.Ε. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά, για τις λεπτομέρειες υλοποίησης του έργου και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα.

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas