Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 12:26

Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα στην Αθήνα

Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

•Εγκρίνεται η χρηματοδότηση για το δίκτυο ύδρευσης στην πόλη του Λαγκαδά

•Λύση για το θέμα της επισκευής της γέφυρας στην Άσσηρο

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2021 στην Αθήνα ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Ο κ. Ταχματζίδης, που συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κ. Χαράλαμπο Αϊβαζίδη και το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κα Άννα Σαρίκου, έλαβε τη διαβεβαίωση από τον Αναπληρωτή Υπουργό ότι εντός του Φεβρουαρίου πρόκειται να εγκριθεί η χρηματοδότηση του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού – εξωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλης Λαγκαδά & αναβάθμιση υποδομών συστήματος υδροδότησης», του οποίου ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνά τα 9 εκατ. Ευρώ.

Από πλευράς Δημάρχου Λαγκαδά τέθηκε επίσης και το ζήτημα της επισκευής της γέφυρας στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ασσήρου, η οποία παραμένει κλειστή από τον περασμένο Δεκέμβριο λόγω ζημιών που υπέστη από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Πέτσας δεσμεύθηκε ότι θα χρηματοδοτήσει άμεσα την επισκευή της γέφυρας, καθώς εξυπηρετεί καθημερινά δημότες και επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά.

«Έχουμε δεσμευθεί να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας και αυτό πράττουμε καθημερινά. Από τη δια ζώσης συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό δόθηκαν λύσεις σε δύο ζητήματα που ταλαιπωρούν τους δημότες μας και χρήζουν άμεσης επέμβασης», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas