Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 09:53

Διανομή τροφίμων από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας σε Άπορους πολίτες

Διανομή τροφίμων Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Διανομή τροφίμων Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Διανομή τροφίμων Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2022, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης- Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής και συγκεκριμένα τους Δήμους:

Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Βόλβης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου, Λαγκαδά, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Χαλκηδόνας, Ωραιοκάστρου, την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Για τους ωφελούμενους του δυτικού τμήματος της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η διανομή τροφίμων ξεκίνησε από τις 3 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει 7,51 κιλά από τα παρακάτω ξηρά προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειας:
1. Αλάτι (Τεμάχια 1, Βάρος 500gr)
2. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Τεμάχια 2, Βάρος 2kg)
3. Γάλα μακράς διάρκειας (Τεμάχια 2, Βάρος 2L)
4. Δημητριακά (Τεμάχια 1,Βάρος 500gr)
5. Μαρμελάδα (Τεμάχια 1, Βάρος 450gr)
6. Κονσέρβα τόνου (Τεμάχια 1, Βάρος 160gr)
7. Ελιές πράσινες (Τεμάχια 1, Βάρος 400gr)
8. Κομπόστα ροδάκινου (Τεμάχια 1, Βάρος 1kg)
9. Ρεβύθια (Τεμάχια 1, Βάρος 500gr)

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ (επίσημο έγγραφο), την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMS και με ηχητικό μήνυμα για την ημερομηνία το σημείο διανομής αλλά και τις ώρες που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα τους, ενώ στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19.

voria.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas