Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 12:12

Ένταξη της μελέτης του έργου αποπεράτωσης του κέντρου «Γεώργιος Μπίλλης» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Γεώργιος Μπίλλης πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης Γεώργιος Μπίλλης πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης Γεώργιος Μπίλλης πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης

Την ένταξη της μελέτης του έργου αποπεράτωσης του Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρο «Γεώργιος Μπίλλης» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» αποφάσισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Λαγκαδά.

Η χρηματοδότηση του έργου ύψους 466.392,06 € θα αποπληρωθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόκειται για την υλοποίηση της δέσμευσης του Αναπληρωτή Υπουργού προς τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη κατά την επίσκεψή του στον Δήμο Λαγκαδά τον περασμένο Οκτώβριο, όπου είχε γίνει και αυτοψία στον χώρο του Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρου.

«Η απόφαση του κ. Πέτσα θέτει επιτέλους σε τροχιά αποπεράτωσης ένα εμβληματικό έργο το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και τριάντα χρόνια, προκειμένου να αποδοθεί σε χρήση των Δημοτών του Λαγκαδά. Είναι ουσιαστικά το έναυσμα για μια ουσιαστική πολιτιστική ανάπτυξη για τον τόπο μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas