Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 11:40

Πατέρας 7χρονου αγοριού ο 54χρονος ανεμβολίαστος γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς που πέθανε από κορωνοϊό

γιατρός περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς γιατρός περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς γιατρός περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς

Για 22 συνεχόμενα χρόνια εργάζονταν στο περιφερειακό ιατρείο της Γερακαρούς στο Δήμο Λαγκαδά ο 54χρονος γιατρός που νικήθηκε από τον κορωνοϊό.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για τις πολύτιμες υπηρεσίες που είχε προσφέρει στους συνανθρώπους του, αλλά και για τις απόψεις του κατά την υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Ο 54χρονος γενικός γιατρός που έφυγε χθες ζωή, αποτελεί ένα ακόμα από τα θύματα της πανδημίας. Παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 7 ετών πρωτοστάτησε όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν στις κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών για τον covid 19.

Μάλιστα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2021 βρίσκονταν σε αναστολή από την εργασία του, καθώς δεν είχε εμβολιστεί. Ο 54χρονος νόσησε όμως από τον ιό κι έτσι τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Διασωληνώθηκε ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον κορονοϊό. Χθες άφησε την τελευταία του πνοή γεμίζοντας με πόνο την οικογένεια του αλλά και τους οικείους του.

Η είδηση του θανάτου όμως του 54χρονου σκόρπισε θλίψη και στην δημοτική ενότητας της Γερακαρούς, καθώς από νωρίς το πρωί κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν στο ιατρείο προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι η ανάψουν ένα καντηλάκι στην μνήμη του 54χρονου.

newsit.gr

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas