Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 08:54

9ο Enduro Adventure απο τον ΑΜΟΛ Λαγκαδά | Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής

Tην Κυριακή 12/2/2017 στο 9ο Enduro Adventure για μια περιπετειώδη διαδρομή!

Αν γυριίσουμε 9 χρόνια πίσω στο 1ο enduro adventure όπου διστακτικά είχαμε ξεκινήσει να ανοίγουμε μονοπάτια στα παρθένα μέρη τότε του Λαγκαδά, δεν πέριμέναμε πως θα το αγαπούσαν τόσο, τόσοι πολλοί αθλητές, χομπίστες ή ακομα και κάποιοι που ήθελαν απλά να ξεδώσουν από την ρουτίνα με μια βόλτα σε μονοπάτια του Λαγκαδά.Βέβαια χωρίς εσάς ,την βοήθεια σας, την στήριξη σας δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ και να σας γράφουμε για το 9ο Enduro Adventure.


Ήρθε ο καιρός που θα σας δούμε πάλι να μας στηρίζεται στην προσπαθειά που κάνουμε να διοργανώσουμε ενα δυνατό event για αληθινόυς αναβάτες ή ακόμη και για όσους θέλουν να γίνουν αληθινοί γητευτές των μονοπατιών!


Ετοιμαστείτε λοιπόν, φορέστε τα καλά σας, αλλάξτε τα λάδια σας, γρασάρετε τις αλυσίδες σας, βάλτε καινούργια τακούνια και σας περιμένουμε όλους εδω την Κυριακή 12/2/2017 στο 9ο Enduro Adventure για μια περιπετειώδη διαδρομή!


ΔΙΑΔΡΟΜΗ


Το μήκος της διαδρομής κυμένεται απο τα 60* εώς τα 75* χλμ. Στην διαδρομή υπάρχουν αρκετά σημεία που χωρίζονται σε Hard και Hobby. *Υπάρχει ένα κομμάτι Ηard το οποίο είναι 10-15χλμ παραπάνω απο το Hobby(το 10 – 15 θα εξαρτηθεί λόγω καιρού).To συγκεκριμένο κομμάτι ονομάζεται Hard Pro και θα το συναντήσετε στα 25 χλμ περίπου.Βοήθειες θα υπάρχουν μόνο στην κοινή διαδρομή. Στα Hard μονοπάτια θα σας συνιστούσαμε να πηγαίνετε κατά ομάδες για τυχόν δυσκολίες.Σε όλη την διαδρομή θα βρείτε λευκή-πορτοκαλί κορδέλα και στα Hard κομμάτια κόκκινη-λευκή κορδέλα.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ


Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Κυριακή απο τις 08:00 π.μ εώς και τις 11:00 π.μ.
Οι αναβάτες πρέπει να συμπληρώσουνε την υπεύθυνη δήλωση για να μπορούνε να λάβουνε μέρος στην βόλτα.
Η Τιμή ανέρχεται στα 20€ και θα δωθεί αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του 9ου ENDURO ADVENTURE.


ΕΚΚΙΝΗΣΗ


Η εκκίνηση θα γίνει απο την κεντρική πλατεία Χρυσαυγής από τις 10:00 π.μ. Ο τερματισμός θα είναι δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Χρυσαυγής όπου θα υπάρχει ειδική διαδρομή για να ανεβεί η αδρεναλίνη στα ύψη. Η εκκίνηση θα γίνει κατά ομάδες με διαφορά χρόνου μεταξύ τους για να μην υπάρξει συμφόρηση στα μονοπάτια.


ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ


Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στα 45 χλμ περίπου(Hard Pro) και στα 35 χλμ(Hobby) της διαδρομής όπου θα δωθεί νερό - σνάκ σε όλους! Μην ξεχάσετε να δώσετε το μπετόνι σας στο αυτοκίνητο του ανεφοδιασμού αλλα και να το πάρετε ξανά πίσω.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι αναβάτες θα πρέπει να φοράνε ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ για ξεκούραστη οδήγηση στα δύσκολα-γλιστερά τερέν όπως επίσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό χωμάτινης μοτοσυκλέτας.


Βενζινάδικο ανοιχτό θα βρείτε μέσα στην πόλη του Λαγκαδά.


Επειδή Σεβόμαστε την φύση και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ΒΟΗΘΑΜΕ αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή έχει πάρει λάθος διαδρομή και δεν εγκαταλείπουμε το event χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα την διοργάνωση.


Θα υπάρχει κάλυψη απο διασώστες σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ για μια ασφαλή βόλτα.


Πληροφορίες: Γιάννης 6970088552 Στέλιος 6944155570

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas