Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 08:39

Μεγάλη νίκη με 2-3 σετ για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά

Μεγάλη νίκη με 2-3 σετ για τις Γυναίκες του ΑΣΚ Λαγκαδά οι οποίες αντιμετώπισαν τον ΑΟ Νέας Βύσσας εκτός έδρας. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 16:00 στην Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.

 

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ο ΑΣΚ Λαγκαδά έκανε την ανατροπή κερδίζοντας τον ΑΟ Νέας Βύσσας σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Θέαμα, ανατροπές, συγκλονιστική εξέλιξη και αγωνία καθόλη την διάρκεια και των πέντε σετ.

 

Αρχικά ο ΑΣΚ προηγήθηκε κατακτώντας το πρώτο σετ, αλλά οι Εβρίτισσες έκαναν την ανατροπή και πήραν τα δύο επόμενα και το προβάδισμα. Τελικά έμειναν με τον έναν βαθμό αφού οι αθλήτριες του ΑΣΚ Λαγκαδά έκαναν με τη σειρά τους την ανατροπή και πήραν τη νίκη.

 

Τα σετ: 2-3 (17-25, 25-20, 25-17, 20-25, 12-15).

ΑΟ Νέας Βύσσας (Βλασακίδης) : Μέλκα, Παπαδοπούλου, Σπυροπούλου, Παπαστεφάνου, Λελεντζή, Μαλούκου, λ- Κωνσταντινίδου, Σταματοπούλου, Δεβετζή, λ- Ξανθοπούλου.

ΑΣΚ Λαγκαδά (Γεωργιάδης) : Μπαλασά, Σιδηρά, Ντολοπούλου, Κιουτσιούκη, Τορλαχίδου, λ-Ακριτίδου, Στεργίου, Γραμμένου, Τσιούπα, Τίγκα, λ-Αργυρίου.

 

Μετά και την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής τελείωσε ο Α' γύρος του ομίλου με την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας έχοντας παίξει εκτός έδρας με όλες τις ομάδες που προηγούνται πριν από αυτήν. Έτσι στον Β' γύρο θα παίξει με όλες αυτές τις ομάδες εντός έδρας γεγονός που της δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα και να σκαρφαλώσει όσο γίνεται πιο ψηλά στην βαθμολογία.

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΣΚ Λαγκαδά συγχαίρουν θερμά τα κορίτσια για τη νίκη που πέτυχαν και τους εύχονται καλή συνέχεια με ακόμη περισσότερες νίκες στον Β' γύρο.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas