Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 12:15

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος

Μητροπολίτης  Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων

Στις 12 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, 13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους άλλους τέσσερις Μητροπολίτες που εξελέγησαν από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου (Καστορίας, Κιλκισίου, Περιστερίου και Θήρας), θα βρεθεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να δώσει τη νενομισμένη διαβεβαίωση.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη θα γίνει στην πλατεία "Μητροπολίτου Σπυρίδωνος" δίπλα από τον Μητροπολιτικό Ναό και στην συνέχεια μέσα στον Ιερό Ναό θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης.

Η υποδοχή και η τελετή ενθρόνισης θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊοῦ (COVID-19) και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas