Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 15:18

Εκβίαση Δημάρχου Ωραιοκάστρου: Τον παρακολουθούσαν εδώ και έξι μήνες – Ποιος ήθελε να τον “σβήσει” πολιτικά

Εκβίαση Δημάρχου Ωραιοκάστρου Εκβίαση Δημάρχου Ωραιοκάστρου Εκβίαση Δημάρχου Ωραιοκάστρου

Οι ιδιωτικοί ερευνητές που ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, είχαν ξεκινήσει την παρακολούθηση πριν από έξι μήνες. Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Πάρης Σπυράτος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Σπυράτος επεσήμανε ότι οι δύο ιδιωτικοί ντετέκτιβ, που συνελήφθησαν, κατέγραφαν την ιδιωτική ζωή του Παντελή Τσακίρη είτε για να αποσπάσουν οικονομικό αντάλλαγμα, είτε για να του προκαλέσουν πολιτικό κόστος. Ο δικηγόρος του κ. Τσακίρη δήλωσε ότι οι συλληφθέντες κατονόμασαν ως αυτουργό της παρακολούθησης πολιτικό πρόσωπο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thestival, στις καταθέσεις τους οι συλληφθέντες ανέφεραν ως ιθύνοντα νου ένα πολιτικό πρόσωπο από τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για πολιτικό αντίπαλο του Παντελή Τσακίρη.

Αναφερόμενος στη σύλληψη των δύο ερευνητών που παρακολουθούσαν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου ο κ. Σπυράτος σημείωσε: «Υπήρξαν διάλογοι που έγιναν ενώπιον αστυνομικών, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως πελάτες του καταστήματος. Τα χρήματα είχαν προσημειωθεί και υπήρχαν ζευγάρια που υποδυόταν τους πελάτες και οι οποίοι άκουγαν τους ακριβείς διαλόγους που έγιναν για να παραδοθεί το υλικό και να υπάρξει το αντάλλαγμα».
thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas