Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:31

Συνάντηση του δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη με τους Συλλόγους Γονέων για το θέμα των Γυμνασίων

ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 13-10 σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α Γυμνασίου Λαγκαδά με τον δήμαρχο για το θέμα των Γυμνασίων, την εξέλιξη των εργασιών, συζητήθηκαν τα προβλήματα των σχολικών μονάδων  και προτάθηκαν λύσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση στο Δημαρχείο παρουσία του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και υπηρεσιακών παραγόντων της Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας, της Προέδρου της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθυντή 1ου Γυμνασίου και Διευθύντριας 2ου Γυμνασίου και εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων των δύο Γυμνασίων.

Στη συνάντηση ενημερωθήκαμε σχετικά με την εκτίμηση της ολοκλήρωσης των εργασιών για τη λειτουργία των δύο Γυμνασίων, αποτυπώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες και προτάθηκαν λύσεις.

Ειδικά για το 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα κάποιες εργασίες προκειμένου να καταστεί απόλυτα ασφαλής ο χώρος του σχολείου.

Όπως διαπιστώσατε κι εσείς μετά από το e-mail που λάβατε από το Διευθυντή του Γυμνασίου, τα παιδιά μας θα κάνουν τηλεκπαίδευση έως ότου ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες.

Προτεραιότητα όλων είναι η ασφάλεια των παιδιών.
Με τιμή,
το Δ.Σ. του Συλλόγου

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas