Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 07:25

Συνάντηση του Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα

Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, μεταξύ του Δημάρχου Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα τοπικής ανάπτυξης καθώς και ζητήματα εκσυγχρονισμού, αναδιοργάνωσης και ψηφιοποίησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά εξέθεσε στον κύριο Πέτσα τα προβλήματα που ο Δήμος Λαγκαδά αντιμετωπίζει, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ», το οποίο πρόκειται να συνεισφέρει καταλυτικά στην αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών. Από τη μεριά του ο κύριος Πέτσας επιβεβαίωσε τη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών προς τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής.

Με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και στοχεύοντας στη ριζική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του Δημότη, η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά εργάζεται αδιάκοπα διευρύνοντας τις διασυνδέσεις της και εντείνοντας διαρκώς τη συνεργασία με την Πολιτεία.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas