Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 11:44

Στη Λητή θα ανεγερθεί το νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Λητή Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Λητή Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Λητή Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, το νέο νοσηλευτικό ίδρυμα θα κατασκευαστεί στη Λητή της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας

Στη Λητή θα ανεγερθεί το νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ, το νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο θα κατασκευαστεί στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία.

Κάτι που έκανε, όμως, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μέσω του προσωπικού του λογαρισμού στο Facebook. Ο κ. Τσακίρης ανέφερε συγκεκριμένα ότι το νέο νοσοκομείο θα αναγερθεί στη Λητή της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας.

«Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, η βορειοδυτική πλευρά της πόλης που αναφέρθηκε ως προς τη χωροθέτηση του νέου ογκολογικού νοσοκομείου, είναι ο Δήμος Ωραιοκάστρου και πιο συγκεκριμένα η περιοχή της Λητής στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας. Τεράστιες πλέον οι δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακίρης συνοδεύοντας την ανάρτησή του με βίντεο από τη σχετική ανακοίνωση του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε για το ογκολογικό νοσοκομείο ότι θα καλύπτει τις ανάγκες όλης της χώρας, επισημαίνοντας ότι το Θεαγένειο υπηρέτησε και υπηρετεί τη δημόσια υγεία για δεκαετίας, ο κύκλος του όμως κλείνει. «Η Θεσσαλονίκη αξίζει ένα σύγχρονο νοσοκομείο και θα το αποκτήσει», τόνισε ο πρωθυπουργός.

voria.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas