Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 12:06

Νέο, υπερσύγχρονο καδοπλυντήριο στον Δήμο Λαγκαδά

ΚΑΔΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΔΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΔΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Για πρώτη φορά για τις περισσότερες Δημοτικές Ενότητες και μετά από χρόνια για την Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαγκαδά , Ιωάννη Ταχματζίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χαράλαμπου Αϊβαζίδη, ο Δήμος Λαγκαδά εξόπλισε το στόλο του με ένα νέο υπερσύγχρονο καδοπλυντήριο.

Το νέο αυτό όχημα θα πραγματοποιεί τον καθαρισμό και την απολύμανση των συμβατικών κάδων, ενώ διαθέτει και λειτουργία πλύσης ασφάλτου. Το μηχάνημα βρίσκεται πλέον στους δρόμους του Δήμου, έτοιμο να βοηθήσει τους εργαζόμενους να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της καθαριότητας του Δήμου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Γιάννης Ταχματζίδης:
«Με συντονισμένες ενέργειες καταφέραμε να προσθέσουμε άλλο ένα σύγχρονο μηχάνημα στο στόλο του Δήμου Λαγκαδά, που αναβαθμίζει τις επιχειρησιακές δυνατότητες του εργοταξίου, ούτως ώστε αυτό να ανταποκρίνεται ταχύτερα και αρτιότερα στις ανάγκες του δημότη και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Με σωστό προγραμματισμό, μεθοδευμένες και καίριες δράσεις, η Δημοτική αρχή προχωρά σε έργα επίλυσης των καθημερινών πρακτικών προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες.
Στόχος των δράσεων αυτών είναι η δόμηση ενός Δήμου o οποίος θα ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες και τα αιτήματα της Κοινωνίας, όσο και στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που η σύγχρονη εποχή θέτει».

Η καθαριότητα είναι μια δύσκολη και καθημερινή προσπάθεια, στην οποία μετέχουμε όλοι, εργαζόμενοι και πολίτες. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει διαρκώς την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων με ξεκάθαρο στόχο και προτεραιότητα έναν καθαρό Δήμο.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas