Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 08:17

Νεαροί είχαν “ρημάξει” σπίτια σε περιοχές του Δήμου Λαγκαδά

ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Σπείρα διαρρηκτών που ”ξάφριζε” σπίτια σε χωριά του δήμου Λαγκαδά ταυτοποίησαν οι αστυνομικές αρχές.

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση πολυάριθμων διαρρήξεων οικιών και κλοπών οχημάτων στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις νεαροί από το Πακιστάν, ηλικίας 19, 22 (αδέρφια) και 19 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου 2020 έως τέλη Μαΐου 2021, προέβησαν σε συνολικά 14 διαρρήξεις οικιών στις περιοχές Μελισσοχωρίου, Γαλήνης, Λαγυνών και Καβαλαρίου, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, πλήθος χρυσαφικών – κοσμημάτων, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σημειώνεται ότι, σε πέντε περιπτώσεις αφαίρεσαν και τα οχήματα των παθόντων, που ήταν σταθμευμένα έξωθεν των οικιών τους, τα οποία ανευρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas