Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 10:44

Άρχισαν οι εργασίες του φυσικού αερίου στον δήμο Βόλβης

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Από την Δευτέρα ειδικό κλιμάκιο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα υποδέχεται αιτήσεις καταναλωτών ενόψει της έλευσης του φυσικού αερίου.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την έλευση του φυσικού αερίου στον δήμο Βόλβης, καθώς άρχισαν ήδη οι εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης αγωγού διανομής στην περιοχή του Σταυρού.


Πρόκειται για μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπου θα επεκταθεί το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.
Στο πλαίσιο του στόχου για την παροχή και χρήση του φυσικού αερίου σε περιοχές του δήμου Βόλβης εντός του 2021, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παράλληλα με τις τεχνικές εργασίες, συνεχίζει την συλλογή αιτήσεων και συμβάσεων σύνδεσης από τους ενδιαφερόμενους.


Για τον σκοπό αυτό και στο πλαίσιο της παροχής της δυνατότητας σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου σε ακόμα περισσότερους κατοίκους, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, θα επισκεφτεί τον Σταυρό το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προσωπικό της, ώστε να ενημερώσει τους κατοίκους και να καταχωρήσει τις αιτήσεις και συμβάσεις σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς και για να συμβάλει στην ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου με γνώμονα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018).


Ειδικότερα, το όχημα θα βρίσκεται την Δευτέρα 5 Ιουλίου και την Τρίτη 7 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 15:00 στον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου (ΚΑΠΗ) στον Σταυρό, στη διάθεση των πολιτών.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas